eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Eren ”Herkes Şehri Süslesin”

Eren ”Herkes Şehri Süslesin”
09 Kasım 2018 - 1:36

Gecen haftayı Bay geçiren Ünye 1957 spor Safranbolu deplasmanı öncesi hazırlıklarına devam ederken,Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü Erhan Eren gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında Yozgatspor mağlubiyetine de değinen Erhan Eren, şampiyonluğa giden yolda eksiklerin olduğunu, herkesin şapkasını önüne koyup düşünmesi gerektiğini ve futbolu bilmeyenlerin yaptıkları yorumları tekrar gözden geçirmeleri gerektiğini ifade etti.

Şampiyonluk için bütün Ünye’nin şehri süslemesini ve buna inanması gerektiğini belirten Eren, haftanın 7 günü desteği hissetmek istediklerini ifade ederek şunları söyledi; 

Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü Erhan Eren: “Futbol şans ve şansızlık faktörlerinin oyunun içinde olduğu bir spor türüdür. Bu manada şanssızlıkla ifade edebileceğimiz bir mazeretin arkasına gizlenmek gibi bir düşüncemiz yoktur. 2-0 önde olduğumuz bir maçı son dakikalarda 3-2 kaybetmek olmaması gereken bir saha sonucuydu ve bize yakışmadı. Şuanda 1 puan önde olabilirdik ancak 5 puan gerideyiz. Netice itibariyle Yozgatspor maçı 6 puanlık bir maçtı. Ancak biz bunu telafi edecek güçte bir takımız.

Sakatlık ve Kart Problemleri Yaşadık

Sezon başından beri sakatlıklar noktasında çok da alışık olmadığımız bir durumla karşı karşıya kaldık. Takımımızda 3-4 yıldır sakatlıklar konusunda hiçbir eksiklik yaşamamıştık. Sinopspor maçıyla başlayan ve Çarşambaspor maçıyla devam eden bir sakatlık ve kart problemi sorunuyla karşı karşıya kaldık. Bizim asıl şanssızlığımız bu problemlerdi ve ben saha içindeki şanssızlıkları kabul etmiyorum. Şans bizim de rakibimizin de yanında olabilir ancak maç sonunda neticeyi bulmak gerekiyor. Bu manada biz taraftarımızı üzdük.

Herkes “Ünye’de Şampiyon Olacak Bir Şehir Havası Var Mı” Sorusuna Baksın Sonra Değerlendirsin

Şampiyonluğa giden yolda bir takım eksikliklerimiz var. Bu eksikliklerin nerden kaynaklandığını herkes kendi önüne şapkasını koysun ve düşünsün. Sokağa çıksın ve herkes “Ünye’de şampiyon olacak bir şehir havası var mı” sorusuna bir baksın ve daha sonra değerlendirsin. Kendi evinin balkonundan bir yeşil bayrak sarkıtmayan, kendi iş yerinin camına bir yeşil bayrak asmayan, bu kulübün satılan kombinelerine 50 lira destek vermeyen herkes şapkasını önüne koysun ve düşünsün. Kendini futbolcu olarak, bir rakip futbol takımı olarak ve Ünye’ye girdiğinde şampiyon olacak bir şehir hissi yaşıyor mu bir düşünsünler.

5 Puan Önemli Bir Fark Değildir

Yozgatspor maçında tarihimizin önemli maçlarından birini oynadık ve bunun karşılığında tribün daha çoşkulu olmalıydı. Biz şampiyonluk yolunda elimizden geleni yapıyoruz ve bundan sonraki süreçte de yapacağız. Hafta sonu Safranbolu maçını alacağız. 5 puan farkı önemli bir fark değildir ve netice itibariyle daha ligin 4’de 1’lik kısmı oynanmıştır. Ama bütün bu dinamikleri yerine getirirsek biz şampiyon olabiliriz.

Belediye Başkanımıza Teşekkür Ediyorum

En baştan beri söylüyorum. Bu manada her zaman bizim yanımızda olan, destek veren bir Belediye Başkanımız var. Bu çok kıymetli bir şey. Bunun değerini herkes bilmek zorunda. Bu çok kolay bir lig değil. Belediye’nin resmi bütçesinden kanunun verdiği ölçüde ayrılan bütçenin dışında, iş adamlarımızın desteğiyle yürüyen bir yapıyız. Tribün gelirleri yok, federasyon gelirleri yok. Bu manada bakıldığında yürütmek çok kolay değil. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.

Herkes Şehri Süslesin

Şampiyon olmanın formülüne baktığımızda, bütün şehrin inanmışlığı en önemli etken. Ben sezon başından beri bunu söylüyorum, bu konuda eksiğiz. Sadece Pazar günü maça gitmek bu inanmışlığı oluşturmuyor, yeterli gelmiyor. Herkes takıma, futbolcusuna sahip çıksın. Ben buradan bütün esnaflara ve halkımıza sesleniyorum. Evlerinin balkonlarına, sokaklara yeşil beyaz bayrak assınlar. Ünyespor’un şampiyon olduğu yıllardaki en büyük kazanımı buydu. Bizim en büyük eksikliğimiz bu diyebilirim.

Önümüzde 6 Maçlık Periyot Var ve Yine “6’da 6” Hedefi Koyuyoruz

Bu hafta sonu inşallah Safranbolu’yu yenip döneceğiz. Rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Rakibimizin bundan sonraki süreçte zor maçları var. Bizimde zor maçlarımız var. Eğer ilk 6 haftada, 6’da 6 hedefini gerçekleştirmiş olsaydık, ikincide biraz daha toleransımız olacaktı. Biz o haklarımızı kullandık. İkinci 6 maçlık dönemde inşallah bu hedefi realize edeceğiz.

Futbolu Bilmeyenler Yaptıkları Yorumları Tekrar Gözden Geçirsinler

Biz kendi sahamızda 2-0’dan, 3-2 maç kaybettik. Futbol böyle bir şey. Futbolu bilmeyenler yaptıkları yorumları tekrar gözden geçirsinler. Futbolu çok bildiklerini zannediyorlar. Biz şampiyonluk umudumuzdan herhangi bir şey yitirmiş değiliz. Ama bu yolda yalnız yürümemek istiyoruz. Taraftarlarımızın sadece pazar günleri değil, haftanın 7 günü takımın yanında olduğunu hissetmek istiyoruz. Haftaya inşallah Kastamonu maçıyla birlikte kendi sahamızda seyircimizle buluşacağız. Bütün taraftarlarımızı maça davet ediyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P