eskort samsun

ÜNYENETHABER

Gürgentepe’de Büyük Değişim Yaşandı

Gürgentepe’de Büyük Değişim Yaşandı
09 Kasım 2018 - 17:43

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Gürgentepe ilçesini ziyaret etti. İlçede temaslarda bulunan Başkan Tekintaş, Gürgentepe’de 2014 yılından itibaren büyük bir değişimin yaşandığını söyledi.

“İŞİMİZ MİLLETE HİZMET EDEREK GÖNÜL BAĞI KURMAK”

Gürgentepe’deki vatandaşlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Tekintaş, “Gürgentepe’de yöresine bağlı, bu sevdayla burada ikamet eden, burayı geliştirmeye çalışan dostlarımız ve kardeşlerimizle birlikteyiz. Gürgentepe’de 2014’ten 2019’a giderken büyük bir değişimin yaşandığını görüyoruz. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yapılan kamu yatırımları, yerel yönetimlerin yaptığı çalışmalar, ilgili kurum ve kuruluşların, özel sektörlerin yaptığı yatırım ve çalışmalarla Gürgentepemiz değişmeye devam ediyor. Bu değişimin bundan sonraki süreçte de daha hızlı olabilmesi, programların ve projelerin hayata geçirilmesi için milletimizin, Gürgentepe Belediye Başkanlığının yönetimini yeniden Ak Partili yöneticilere bırakacağına inanıyoruz. İşimiz millete hizmet etmek ve gönül bağı kurarak aynı duyguları paylaşmak. Bizlere ev sahipliği yaptığı için Başkan Yener Yalçınkaya ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN YALÇINKAYA, “ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DAHA GÜZEL HİZMETLERİ ORTAYA ÇIKARACAĞIZ”

Ziyaretlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür eden Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya ise “Hizmetler konusunda Büyükşehir Belediye Başkanımızla istişare halindeyiz. Projelerimizi yerinde inceledik. İnşallah hava şartları iyi gitmesi halinde önümüzdeki günlerde görsel olarak daha güzel hizmetleri ortaya çıkaracağız. İlçemize en güzel şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-