eskort samsun

ÜNYENETHABER

Playland ve Burger King’de Fırsatları Kaçırmayın

Playland  ve Burger King’de Fırsatları Kaçırmayın
11 Kasım 2018 - 0:23

UNIPORT Alışveriş Merkezi’nde bulunan Playland ve Burger King yaptıkları kampanyalar ve sanatsal etkinliklerle göz dolduruyor.

Şimdiye kadar sağladıkları avantajlar ve hizmetler ile Ünyelilerin uğrak noktası haline gelen Playland ve Burger King’de 2 yeni kampanya daha Ünyelilere sunuldu.

Burger King’den çocuk menü alana Playland’da ücretsiz oyun imkanı ve Burger King’de doğum günü paketleri kampanyaları ile müşterilerine eğlence ve yemek konusunda sınırsız hizmet vermeyi amaçlıyor.

Uniport Avm’de sanatsal etkinlikler ile vatandaşlara kampanyaları tanıtan Playland ve Burger King İşletme Müdürü Tolgahan Baylav, ilerleyen dönemlerde de sanatla iç içe kampanyalar yapacaklarını belirterek şunları söyledi;

Playland ve Burger King İşletme Müdürü Tolgahan Baylav: “İki tane yeni kampanyaya başladık. Bunlardan ilki Playland’da çocukları eğlendirmeye ve enerjilerini atmaya yönelik bir kampanya idi. Diğeri ise doğum günü paketleri kampanyalarımız oldu. Burger King’de veya Playland’da doğum günlerini kutlamak isteyen arkadaşlar için özel avantajlı paketler hazırladık. Bugün de hem bu kampanyalarımızı tanıtmak hem de sanatsal etkinlikler yapmak istedik.

Amacımız İnsanları Biraz Olsun Mutlu Edebilmek

Ülkemizde son dönemlerde ekonomik olarak sıkıntılı süreçler oldu. Bu durumu sanatla biraz daha insanların içine bir tomurcuk atıp filizlendirmek istedik. O yüzden bu şekilde bir etkinlik yaptık ve dileriz ki hitap etmek istediğimiz yerlere hitap ederek gönüllere girebiliriz. Maddiyat bir yere kadar manevi olarak insanlara böyle bir hizmet vermek, ülkedeki bu huzursuz ortamı biraz olsun dağıtmak ve insanları mutlu etmek istedik. Eğer bunları yapabildiysek başardık demektir.

Sanat İle Birlikte Yürüyeceğiz

İlerleyen günlerde de çeşitli etkinliklerimiz olacak. Bu etkinlikte de Ender Bey ile çalıştık ve onunla çalışmaktan da çok mutluyuz. Bundan sonraki etkinliklerimiz yine sanata yönelik olacaktır. Ender Bey ile çalışmaya devam ederek hem Unıport AVM olarak hem de işletmelerimiz olarak sanata yönelik ve sanatla adımlar atarak bir çok etkinliği gerçekleştireceğimize inanıyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-