eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Gözler Safranbolu’da!

Gözler Safranbolu’da!
11 Kasım 2018 - 0:37

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Ünye 1957 Spor, 8.Hafta mücadelesinde deplasmanda grubun güçsüz ekibi Safranbolu Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Safranbolu İlçe Stadı’nda oynanacak mücadelenin başlama saati 14.00.

 

Geçtiğimiz haftayı bay geçerek dinlenen Ünye 1957 Spor, 28 Ekim Pazar günü Ünye Şehir Stadı’nda Yozgatspor 1959 FK’ya 3-2 mağlup olduktan sonra zirveyi rakibine kaptırmıştı. Yeşil-beyazlılar grupta ikinci sıradaki yerini korurken bugün oynanan ve Yozgatspor 1959 FK’nın Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor maçından 4-0 galip ayrılması ile aradaki puan farkının 8’e çıkması sonrası bu hafta Safranbolu Belediyespor ile deplasmanda 3 puan mücadelesi verecek.

Zirve ile arasındaki puan farkının tekrar 5’e inmesi için mutlak galibiyet için sahaya çıkacak olan Ünye 1957 Spor, grupta son sırada bulunan Safranbolu Belediyespor karşılaşmasına orta alanında üç önemli oyuncusundan yoksun kadrosu ile çıkacak. Sakatlığı devam eden Muhammet Kaan Dönmezer’in sakatlığı nedeniyle bulunmadığı maç kadrosunda Muhammed Akdeniz ve Bahri Çiçek kırmızı kart cezalısı olmaları nedeniyle forma giyemeyecekler.

Safranbolu İlçe Stadı’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Kırıkkale Bölgesi hakemlerinden Ugurcan Gökler yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri ise Kırıkkale Bölgesinden Muhammed Apaydın ve Düzce Bölgesinden Faruk Yağlı. Maçın 4. hakemi ise Düzce Bölgesinden Nihat Hartlı.

Cuma günü gece yarısı maçın oynanacağı Safranbolu’ya hareket eden Ünye 1957 Spor, sabah 08.00’de tarihi evleriyle ünlü ilçeye ulaştı. Kamp yapacağı otele yerleşen yeşil-beyazlılar saat 11.30’da ter idmanı yaparak kampa çekildi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P