eskort samsun

ÜNYENETHABER

Sağlık-Sen Ordu Şube Üyeleri Buluştu

Sağlık-Sen Ordu Şube Üyeleri Buluştu
12 Nisan 2015 - 17:18

saglik-sen-ordu-sube-uyeleri-kahvaltida-bulustu

Sağlık Sen Ordu Şube üyeleri kahvaltıda bir araya geldi. Rüya Düğün Salonu’nda ki kahvaltıya Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Bilal İnanlı, yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katıldı. Bilal İnanlı kahvaltıda yaptığı konuşmada sendika çalışmaları hakkında bilgi vererek şunları söyledi:

Sözlerime Tasavvufta Mevlevî yolunun öncüsü Mevlananın çok sevdiğim bir sözü ile başlamak istedim.

Bugün burada bu büyük salonu doldurarak bizleri yalnız bırakmayan bütün büyüklerimize, dostlarımıza, kardeşlerimize sevgi kokulu bir selam göndermek istiyorum.

Sayın Genel Başkan Yardımcım,Trabzon şube başkanım, İlimizin Çok Kıymetli Yöneticileri, Değerli üstatlarımız kıymetli misafirlerimiz Temsil Ettikleri Misyonu Ordu’muzda Marka Haline Getirmiş Değerli Dava Arkadaşlarım; Kıymetli Yönetim Kurulu Üyesi Arkadaşlarım; Çok değerli İşyeri Ve Hastane Temsilcilerimiz, Birlik ve dayanışma kahvaltımıza  Hepiniz Hoş Geldiniz.
Memur Sen şu ana kadar yaptığı ve yapacağı hak mücadelesinde vizyonu gereği özelde; üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel, özlük, mesleki, hak ve menfaatlerini korumayı ve geliştirmeyi hedeflemiştir. Genelde ise; ülkemizde cereyan eden her türlü haksızlık ve hukuksuzluğa karşı çıkmayı temel amaç sayar. Bu amaçların gerçekleştirilmesinde evrensel insan haklarına ve Anayasaya dayanan demokratik, laik, sosyal adalet ve hukuk devleti anlayışı içinde çalışır.
Sağlık-Sen Olarak bu camiada açtığımız ufuklar da ortadadır. Sağlık çalışanları gerçek  Ssndikacılığı, hak aramayı Sağlık-Sen’de görmüştür. Alın terini almayı Sağlık-Sen’de görmüştür, mücadeleyi, haksızlıklar karşısında eğilmemeyi, baskılara , yalanlara rağmen dik durmayı Sağlık-Sen ile görmüştür.

Yavuz Sultan Selim’in çok güzel bir sözü vardır :
“Cesaret insanı Zafere, Kararsızlık tehlikeye, Korkaklık ise ölüme götürür”

Biz bu dava uğruna yola çıktığımızda bir elin parmakları kadardık. Ordu merkezi başta olmak üzere Akkuş’danMesudiyeyetehdiytlere karşı göğüs gererek, üyelerimizle bire bir görüşmek suretiyle insanların gönlünü kazandık. Kimseden korkmadık ve kararlılıkla davamızı sürdürdük. Ve Allah’a şükürler olsun sizlerin verdiği bu destekle Ordu’da 5 yıldır Yetkili sendikanın adını Sağlık-Sen olarak  yazdırıyoruz.
Değerli dava arkadaşlarım,
İnanıyorum ki, bu yılda yine bu imzayı atacağız ve yetkiyi alacağız. Sözde üyesinin, çalışanının yanında olduğunu iddia eden malum sendikacılar mart kedileri gibi belirli dönemlerde ortaya çıkarak halen daha sendikacılık yapmaya, çalışanları kandırmaya çalışmaktadırlar. Hatta birçok hastanede yetkiyi aldık, yetkili almamıza 5 üye kaldı gibilerinden aslı astarı olmayan yalan beyanlarda bulunarak insanları kandırmaya çalışmaktadırlar. Lütfen bu söylemlere inanmayın ve üyelerimizi de bu konuda bilgilendirin. Sağlık-Sen ailesi bu yetki döneminden de alnının akı ile başarıyla çıkacaktır.

“Gülerken herkes eşlik eder, ya ağlarken. Başarılara herkes ortak olur, ya yenilgilere. Öyle bir dost edin ki; kötü gün kapını çalınca kapıya seninle beraber baksın” sözünü çok severim.
Sağlık-Sen ailesi olarak bizler her zaman üyelerimizin, çalışanlarımızın yanında olduk. Onlara dost, onlara arkadaş olduk. Dertleriyle üzüldük, sevinçleriyle sevindik, beraber güldük, beraber ağladık. Şimdi Yetki dönemi geldiği için çalışanlara yaranmaya çalışan onların yanında sahte gülücükler dağıtan malum sencilere prim verdirmeyelim.

Şairler Sultanı Necip Fazıl’ın;
“Üzülme davanın sahibi HAKTIR.
HAK olan davada ZAFER muhakkaktır!..” sözlerinin ışığında,
haklı olanın kazanmasını Rabbimizden niyaz edeceğiz!..
Üyesinin her bir derdi için gece gündüz uğraş veren, sorunlarını çözmek için gayret gösteren, ailesini bile zaman zaman ikinci plana atmak zorunda kalan fedakar, cefakar işyeri temsilcisi ve yönetici arkadaşlarım.

Sağlık-Sen Olarak Bizler, Sendikacılığı Bir Kağıt Parçasına Atılan Formalite Bir İmza Olarak görmüyoruz.
Bizim sendikacılık anlayışımızda gurur yok,ihtiras yok.
Vazife var!
İnançla beslenen çalışma ve kıyasıya çalışmak var!
Çünkü buna hepimizin ihtiyacı var.

Değerli Arkadaşlar Sağlık-Sen gücünü üyelerinden alan bir anlayışa sahiptir. Bu anlayış, üyelerini seçimden seçime hatırlayan anlayıştan uzaktır. Sadece çalışanlarla değil, sağlık kurumlarımızın çok değerli yöneticileri ile de diyaloglarımız devam etmekte ve üyelerimizin sorunlarını yöneticilerimizle oluşturduğumuz sinerji ile çözüme kavuşturmaktayız. Çözümsüzlüğün değil, çözümün bir parçası olarak, yapıcı bir eleştirel anlayışa sahip olarak, çizgimizi bozmadan, üyelerimizin menfaatinin söz konusu olduğu her yerde mücadele ettik ve etmeye hazırız. Hiçbir zaman kişisel menfaatlerimizin, egolarımızın tatmininin peşinde koşmadık. Bizler bize tevdi ettiğiniz büyük sorumluluğun emanetçileriyiz. Bu emanete sahip çıkmak en büyük gayemizdir.

Kıymetli Dostlarım, Bu yeni dönemde de mücadele ve kararlılığımız da bir öncekinden daha fazla ve daha yoğun olacaktır. Kuşkusuz bizlere yüklediğiniz bu büyük sorumluluğun altından yine sizlerin yardımı ile kalkacağımıza inanıyorum. Biz üyelerimiz için buradayız, üyelerimiz için sizlerle birlikte çalıyoruz. Üyelerimize yönelik sosyo- kültürel faaliyetlerimiz, ziyaretlerimiz, eğitim ve sosyal sorumluluk projelerimiz de devam etmektedir. Eksiklerimizi tamamlamak ve üyelerimize layık olmak için gayret gösteriyoruz. Sendikal anlayışımız her zaman sorunların çözümünden yanadır.

Bu duygu ve düşüncelerle konuşmama son verirken, birlik ve dayanışma kahvaltımıza katılarak bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-