eskort samsun

ÜNYENETHABER

Hüseyin Coşkun, Ak Parti’den Çaybaşı Belediye Başkanı Aday Adayı Oldu

Hüseyin Coşkun, Ak Parti’den Çaybaşı Belediye Başkanı Aday Adayı Oldu
12 Kasım 2018 - 16:53

Eski Ak Parti Çaybaşı İlçe Başkanı Hüseyin Coşkun, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Çaybaşı Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti Çaybaşı İlçe Başkanlığına resmi müracaatını gerçekleştiren Hüseyin Coşkun başvuru evrakını vererek aday adaylığı ile ilgili açıklama yaptı.

 “Çaybaşı’nın makus talihini güzelleştirebilmek için gece gündüz hep beraber çalışacağız” diyen Çaybaşı Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Coşkun sözlerinde şunları kaydetti;

-Mevlam hayırlı ise nasip etsin

“Biz Müslüman olarak aday oluyoruz. Allah’ın izniyle Müslüman olarak da vazifemizi yapacağız. Hiçbir zaman akraba, eş, dost yakınlığımızı değil, Allah için bir ve beraber olarak halkımızın eksik hizmetlerini partimize ve kendimize yakışır şekilde yapmaya çalışacağız. Mevlam hayırlı ise nasip etsin.

Çaybaşı’nın makus talihini güzelleştirebilmek için gece gündüz hep beraber çalışacağız

Çaybaşı Belediye Başkanlığı için tam resmi olmamakla beraber 12 arkadaşımız var. Şunu kalben samimiyetimizle söylüyoruz, biz Caybaşı’nın toprağında doğduk, bu topraklarda büyüdük, cenazemiz de bu toprakta olacak. Eğer Çaybaşı’mızı seviyorsak görevin neresinde, hangi makamda olursak olalım Çaybaşı’nın makus talihini güzelleştirebilmek için gece gündüz hep beraber çalışacağız. Mevlam inşallah bunları nasip ederse ve partimiz böyle bir yetki verirse, İlçe Başkanlığı dönemimizde olduğu gibi gecemizi gündüzümüze bırakmadan, ev atlamadan mahalle mahalle dolaşarak elimizden geldiği kadarıyla vatandaşımıza merhem olmaya çalıştık.

Bu duygu ve düşüncelerle bugün burada Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle iyi bir seçim olacak.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gönlünü, hayatını bu kutlu yürüyüşe vakfetmiştir. 31 Mart’ta neticelendirmiş olacağımız bu kutlu yürüyüşte Allah’ın izniyle bir ve beraber olarak biz de yanında olacağız.” diyerek sözlerini noktaladı.

Hüseyin Çoşkun kimdir?

Hüseyin Çoşkun, Çaybaşı Köklük Köyü doğumludur. Giresun İmam-Hatip Lisesi’nden mezun Coşkun’un, Ünye’de İnşaat Sektöründe faaliyet gösteren bir şirketi bulunmaktadır ve evlidir.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-