eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’ten Küçük Sporculara Anlamlı Ziyaret

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’ten Küçük Sporculara Anlamlı Ziyaret
13 Kasım 2018 - 0:01

Halk Eğitim Merkezi ve İl Gençlik Spor Müdürlüğü’nün katkılarıyla çocuklara atletizm branşı eğitimleri devam ediyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, yağmur nedeniyle Ünye Kapalı Spor Salonu’nda yapılan çalışmalara katılarak çocuklara ve antrenörlere ziyarette bulundular.

Ziyarette çocuklarla sohbet eden ve başarı dileklerini ileten Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu şunları ifade ettiler;

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç: “Halk Eğitim Merkezi ve İl Gençlik Spor Müdürlüğü katkılarıyla başlatılan ve antrenörler eşliğinde çalışmalara devam edilen bu faaliyetleri ziyaret edip çalışmaları yakından görmek istedik. Çocuklar bizim geleceğimizdir ve çocuklarımızı sportif faaliyetler yaptırarak onları gelecekte başarılı bireyler olarak ülkemize katmak istiyoruz. Atletizm de bu sportif faaliyetlerin başında gelmektedir. Antrenörlerimiz eşliğinde çocuklarımızın atletizm branşıyla sporu sevip, ilerleyen dönemlerde başarılı sporcular olmaları için elimizden gelen imkanları sağlıyoruz. İnşallah bu çocuklarımız gelecekte madalyalı sporcular olarak ülkemizi temsil edeceklerdir.” diyerek sözlerini tamamladı.

İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu: “Spor ülkemizin temel yapı taşlarından biridir. Çocuklarımız spor sayesinde zararlı alışkanlıklardan kurtulup, sosyalleşebiliyorlar. Bizler çocuklarımızı spora teşvik etmek için her türlü imkanı sağlıyoruz. Bu imkanlardan biri de çocuklarımız için atletizm branşında eğitimler vermek oldu. Bu eğitimlerle birlikte çocuklarımız sporu sevecek ve ilerleyen dönemlerde de spor hep hayatlarında olacaktır. Ben bu faaliyetlerden dolayı Halk Eğitim Merkezi’ne, İl Gençlik Spor Müdürlüğü’ne ve burada çocuklarımıza eğitim veren antrenörlerimize teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P