eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye Gücü FK, Rusumat-4 GSK’yı Konuk Edecek

Ünye Gücü FK, Rusumat-4 GSK’yı Konuk Edecek
15 Kasım 2018 - 23:34

TFF Kadınlar 3.Lig’de 2018-2019 sezonu Cumartesi ve Pazar günü oynanacak maçlarla başlıyor. Temsilcimiz Ünye Gücü FK, bu sezon mücadele edeceği 13.Grup’ta Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Rusumat-4 GSK’yı konuk edecek.

 

Geçtiğimiz sezon TFF Kadınlar 3.Lig’de ilk sezonunu geçiren Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı ikinci sezonunda ilk maçına çıkıyor. 1.Hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisinin önünde Ordu temsilcisi Rusumat-4 GSK’yı konuk edecek kırmızı-beyaz-siyahlılar sezona 3 puan ile başlamak istiyor. Sezon başında yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı’nın bu sezonki hedefi ise grupta ilk ikiye kalarak play of oynamak olacak.

17 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’te Ünye Şehir Stadı’nda Rusumat-4 GSK ile karşı karşıya gelecek olan Ünye Gücü FK takımında tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu. Zorlu mücadeleye 3 eksikle çıkacak olan kırmızı-beyaz-siyahlılar 90 dakikalık mücadeleyi kazanarak sezona 3 puanla başlamak istiyor. Maçta Miray Gülsüm Kacak cezalı olması nedeniyle forma giyemeyecek. Besyo’da öğrenimlerini sürdüren forvet oyuncusu Elanur Demir ile savunma oyuncusu Büşra Açıkgöz de sınavları olması sebebiyle bu maçtaki yerlerini alamayacaklar.

Maçın 3 Hakemi de Bayan

Ünye Gücü FK-Rusumat-4 Gençlik Spor TFF Kadınlar 3.Lig müsabakasını Ordu Bölgesinin bayan hakemleri yönetecek. Mücadelenin orta hakemliğini Sibel Güngör yapacakken yardımcılıklarını ise Esma Aydın ve Pelin Tekneci yapacak. Maçın gözlemcisi ise İl Hakem Kurulu Başkanı Kahraman Minnet.

Hazırlık maçı berabere bitmişti

İki takım arasında sezon hazırlıkları kapsamında Ordu’da oynanan hazırlık maçı 1-1 eşitlikle sona ermişti. Karşıyaka Spor Tesislerinde oynanan maçta Rusumat-4 ilk dakikalarda attığı golle 1-0 öne geçmiş, maçta uzun süre beraberlik kovalayan Ünye Gücü FK ise maçın bitimine 5 dakika kala Yağmur Şimşek’in klas vuruşuyla skoru eşitlemişti.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P