eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Sporda Ünye Halk Eğitim Farkı

Sporda Ünye Halk Eğitim  Farkı
22 Kasım 2018 - 23:02

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Ordu’da Kros Yarışmaları düzenlendi.

Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler, Genç-A-Kadınlar, Genç-A-Erkekler, Genç-B-Kadınlar, Genç-B-Erkekler kategorilerinde toplamda 65 okuldan 238 sporcunun katıldığı kros yarışmaları büyük heyecana sebep oldu.

Ünye Halk Eğitim Merkezi bünyesinde çalışmalar yapan Ünye Çakırtepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Damlanur Öngören Genç-B-Kadınlar kategorisinde 3. olarak dereceye girdi.

Ünye Halk Eğitim Merkezi bünyesinde yapılan çalışmalarda atletizm antrenörlüğü yapan Beden Eğitimi Öğretmeni ve Eski Milli Takım Antrenörü Uğur Özdemir yapılan kros yarışması ve derecelerle ilgili şunları ifade etti;

Beden Eğitimi Öğretmeni ve Eski Milli Takım Antrenörü Uğur Özdemir: “Halk Eğitimin Merkezi ve İl Gençlik Spor Müdürlüğümüzün katkılarıyla çocuklarımıza atletizm branşını öğretmen ve gelecek için sporcular yetiştirmek hedefiyle çalışmalarımıza başlamıştık. Yaptığımız çalışmalar güzel geçince arkadaşlarımızın da desteğiyle 11 takım olarak Ordu’da yapılan kros yarışlarına katıldık. Bu yarışlarda sporcularımız çok güzel mücadele ettiler ve Damlanur Öngören isimli sporcumuz Genç-B-Kadınlar kategorisinde 3. olarak dereceye girdi. Bu daha bir başlangıçtır. Biz ilerleyen yarışmalarda daha çok derece geleceğine inanıyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P