eskort samsun

ÜNYENETHABER

Öğretmenler Gününde Berke Çiçekçilik Farkı

Öğretmenler Gününde Berke Çiçekçilik Farkı
22 Kasım 2018 - 22:58

24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi öğrencilerin ve velilerin uğrak yeri olan Berke Çiçekçilik’de hazırlıklar tamamlandı.

Her bütçeye uygun çiçekleri ve öğretmenler gününe özel olarak hazırlanmış aksesuarlarıyla Berke Çiçekçilik, öğretmenlerine hediye vermek isteyen öğrencileri bekliyor.

Öğretmenlerin çok değerli insanlar olduğunu ve bu özel güne çiçeklerle ve özel tasarımlarla hazır durumda olduklarını belirten Berke Çiçek Tasarım İşletmecisi Murat Özkaya konuşmasında şunları ifade etti;

Berke Çiçek Tasarım İşletmecisi Murat Özkaya: “Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyoruz. Değerli öğretmenlerimiz bizlere alfabeyi ve daha birçok şeyi öğrettiler. Onlara saygı ve minnet duyuyoruz. Bizim her bütçeye ve her kişiye uygun çiçeklerimiz bulunmaktadır. Ünye’mize hizmet etmek için en güzel çiçeklerden bolca getirdik ve kalitemizle satışa sunduk. Dükkanımızdaki bütün çiçekler öğrenciler ve veliler tarafından rağbet görüyor. Bir veya iki çiçek ismi söylemem yanlış olur. Öğretmenler günü için özel yaptırdığımız fanus şeklindeki aksesuarlar da öğretmenlerimiz için değerli bir hediye oldu. İşlerimiz şuanda iyi durumda ve 23-24 Kasım’da daha yoğun bir şekilde çalışacağız. Ünye’nin çiçekçisi olarak her zamanki gibi güzel dizaynlarımızı, tazminlerimizi, arajmanlarımızı yaptık ve bütün öğrenci ve velileri bu özel günde buraya bekliyoruz. Çakır Medya’ya da bütün özel günlerimizde bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum.”diyerek sözlerini tamamladı.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-