eskort samsun

ÜNYENETHABER

Seçimden Seçime Ortaya Çıkan Aday

Seçimden Seçime Ortaya Çıkan Aday
23 Kasım 2018 - 1:51

Ak Parti aday adayı İsa Gümüş’ün, Ünye belediye başkan adaylığı için AK Parti’nin üzerinde durduğu isimlerden biri olduğunun  öğrenilmesi kamuoyunda şaşkınlık yarattı.

Kamuoyunun  merak ettiği konuyu sizler için araştırdık.

Ünye belediye başkanlığı için Ak Parti’den aday adaylığını açıklayan İsa Gümüş  daha önce de AK partiden milletvekili aday adayı olmuş.

Siz biliyor muydunuz ?biz bilmiyorduk? çoğunlukta bilmiyor zaten…

AK Parti Ünye Belediye Başkan adayı konusunda ciddi isim olan Gümüş’ün aslında  Ünye’ye ve Ünyelilere yabancı olmaması gerekiyor. Gümüş daha önceden de milletvekili aday adayı olmuş, şimdide yerel seçimler için aday adaylığı söz konusu ,hemde ciddi ciddi aday olma yolunda ilerliyor.

Nasıl Oluyor da İsmi Öne Çıkıyor

Lakin sokakta  tanınmayan veya az bilinen bir kişinin Ankara’da adaylığının ciddi şekilde düşünülmesi kamuoyunda merak uyandırdı.

AK PARTİYE SORUYORUZ KİM BU GÜMÜŞ?

Bir tane gazeteci gezmeyen, basına demeç vermeyen ve kendini tanıtmayan,

halkın arasına girip halkın nabzını tutmayan, sokakta tanınmayan,

Seçimden seçime ortaya çıkan, yabancı misali bir aday adayı olan,

Bugüne kadar halkın gönlüne ve aklına giremeyen, vatandaşın elini sıkan bir kare fotoğrafı bile bulunmayan ,

 Aday adayını Ünyelilere adayımız diye nasıl sunacaksınız?

Halkın iradesine rağmen , bu kadar silik bir çizgi çizen aday adayını nasıl AK Parti’den Ünye belediye başkan adayı yapabileceksiniz?

Gümüş’ün Sırrı Ne ?

Bu aday adayının bunca eksi yönüne rağmen ,diğer aday adaylarının önüne geçmesini sağlayan özelliği nedir ?

Yoksa ismi geçen aday adayının öne çıkması için destek veren dayısı mı vardır ?

Tüm bu soruların cevabını vatandaş olarak bekliyoruz.

NOT:

İsa Gümüş Kimdir Diyerek  BİYOGRAFİK bilgilerini sormuyoruz.

1970 yılında eski adıyla Ünye’nin Ekincik köyünde doğdu. İlkokulu köyünde bitirdikten sonra orta ve lise tahsilini İzmit İmam hatip Lisesi’nde 1988 yılında tamamladı. 1992 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirdi. Çeşitli firmalarda Muhasebe Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Yeni Şafak Gazetesi’nde 12 yıl Mali Koordinatör olarak çalıştı. 2013-2014 yıllarında TBMM Milli Saraylar Daire Başkanlığı’na Mali Müşavir olarak hizmet verdi. İstanbul Ünyespor Kulüp Başkanlığı, Ünyeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Bahçelievler Aile Kültür ve Çevre Derneği yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. 2009 yılında Bağcılar Meclis Üyelisi Adayı oldu. 24. Dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı, 27. Dönem Ordu Milletvekili Aday Adayı oldu. Orta Derecede İngilizce ve Arapça bilen İsa Gümüş evli ve 3 Çocuk Babası.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-