eskort samsun

ÜNYENETHABER

İŞTE YENİ BELEDİYE BAŞKANI

İŞTE YENİ BELEDİYE BAŞKANI
23 Kasım 2018 - 3:07

Ünye belediye başkanı bugün belli oluyor. Ahmet Çamyar’ dan boşalan Ünye Belediye Başkanlığı için bugün olağanüstü meclis toplantısı gerçekleştirilecek.

Seçimlerden Saatler Önce Ünye Belediye Başkanını Açıklıyoruz

Yeni belediye başkanını seçmek için saat 14’te Ünye Belediyesi meclis toplantı salonu’nda gerçekleştirilecek olan oylamada başkanlık koltuğuna oturacak isim belli olacak.

Bilindiği gibi bu süreç için AK Parti yerel yönetimler Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Ünye gelerek AK Parti ilçe teşkilatı ve meclis grubu ile istişareler yaptı.

Yapılan istişareler neticesinde Ünye Belediye Başkan adaylığı için tek bir isim üzerinde durulurken ,son dakikada aldığımız habere göre ikinci bir adayında seçimlerde adaylığını koyacağı bilgisine ulaştık.

Belediye Başkanlığı aday adaylarından Mustafa Telcioğlu ,Yaşar Sezgül ve Arif Ergün isimleri kamuoyunun gündeminde yer alırken, Mustafa Telcioğlu’ nun kendi isteğiyle seçimlere katılmayacağı öğrenildi.

Bugün gerçekleştirilecek seçimlerde Yaşar Sezgül ve Arif Ergün yarışacaklar.

Seçimlerde Ünye Belediye Başkanlığı için adaylığını koyan isimlerden Yaşar Sezgül’ün herhangi bir aksilik olmazsa meclis tarafından yeni başkan seçileceği öğrenildi.

Meclis oylamasında ardından başkan seçilen aday 31 Mart 2019’a kadar Ünye Belediyesine Başkanlık yapacak…

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-