eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor, Havza’da Puan Avında!

Ünye 1957 Spor, Havza’da Puan Avında!
25 Kasım 2018 - 1:18

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta lider Yozgatspor 1959 FK’nın 5 puan gerisinden zirve yarışını sürdüren Ünye 1957 Spor,  Havza Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 14.00’te Havza İlçe Stadı’nda oynanacak maçtan 3 puan çıkarmayı hedefleyen yeşil-beyazlılar grupta iddiasını sürdürme amacında olacak.

 

Yozgatspor 1959 FK ile arasındaki puan farkının azalması ve zirveye ortak olmayı hedefleyen Ünye 1957 Spor bu maçı deplasmanda da olsa mutlaka kazanmak için sahada olacak. Geçtiğimiz hafta Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor’u 2-1’lik skorla geçen yeşil-beyazlılar 10.Haftada deplasmanda kazanarak 7.galibiyetini almak için mücadele edecek. İdari ve mali sorunlarla karşı karşıya kalan Ünye 1957 Spor’u Havza Belediyespor maçı sonrası nasıl bir durumla lige devam edeceği şimdiden merak konusu.

Ankara Bölgesi hakemlerinden Havva Nur Demir, Hasan Bostan ve Ensar Alıklı üçlüsünün yöneteceği maçın 4. hakemi ise Onur Güneş. Pazar günü Havza İlçe Stadı’nda oynanacak maçta Ünye 1957 Spor’da cezası sona eren Muhammed Akdeniz forma giyebilecek. 6 haftadır sakatlık süreci geçiren ve iyileşen Muhammet Kaan Dönmezer’in bu maçta riske edilmesi beklenmiyor.

Birkaç gün önce Teknik Direktör Metin Günay ile anlaşarak yollarını ayıran Havza Belediyesor, sezon başında Sportif Direktör olarak takımın başına getirdiği ve daha sonra karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı Mehmet Köseoğlu’nu bu kez Teknik Direktör olarak göreve getirdi.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P