eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

El Ele Spor Kulübünde Alpagu Seminerleri Düzenlendi

El Ele Spor Kulübünde Alpagu Seminerleri Düzenlendi
27 Kasım 2018 - 1:08

Ünye El Ele Spor Kulübünde Alpagu branşında antrenörlük, hakemlik ve sporcu gelişim seminerleri düzenlendi.

Antrenörleri Hüseyin Aşçı, Mehmet Celal Karagöz ve Ali Rıza Aksu olan ve çeşitli spor branşlarında verdikleri eğitimlerle dikkatleri üzerilerine çeken El Ele Spor Kulübü, verdikleri seminerlerle de spora ve sporculara katkı sağlamayı amaçlıyor.

El Ele Spor Kulübünde düzenlenen antrenörlük, hakemlik ve sporcu gelişim seminerleri hakkında açıklamalarda bulunan Alpagu Kültür ve Sporları Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Asımcan Atalar ve Alpagu Kültür ve Sporları Federasyonu  Başkanı Osman Yücel şunları ifade ettiler;

Alpagu Kültür ve Sporları Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Asımcan Atalar: “Başkanımızla birlikte 2014 yılından bu yana aktif olarak il seçmeleri, Türkiye Şampiyonaları ve 25-27 Ağustos 2017 tarihlerinde Dünya Şampiyonası organizasyonlarımızı gerçekleştirdik. Dünya Şampiyonası bizim deneyim elde edebileceğimiz geniş çaplı ilk organizasyonumuz oldu. Yaklaşık 12 tane ülke davet ettik ve çok güzel müsabakalar gerçekleştirdik. Şuanda da aktif olarak gelişim, antrenörlük ve hakem seminerleri veriyoruz. Sporcu sayımız git gide artıyor ve bu sporu ülke çapına yaymak için elimizden geleni yapmaya hazırız. 2019 yılı için de hazırlıklarımızı devam ettiriyoruz.” diye konuştu.

Alpagu Kültür ve Sporları Federasyonu  Başkanı Osman Yücel: “Alpagu, tamamen Türk savunma sporudur. Federasyonumuzu 2014 yılında Samsun’da kurduk ve merkezimiz Samsun’dadır. Birçok ilde antrenörlük, hakemlik, sporcu ve gelişim seminerleri ile il seçmeleri, Türkiye Şampiyonası gibi faaliyetlerde bulunuyoruz. Alpagu kelimesi eski Türklerden gelmektedir ve Türklere özgü bir spor dalıdır. Bu kelimenin 700 yıllık bir geçmişi vardır ve bizlerde bu kelimeyi benimseyerek bu sporu tüm Türkiye’ye yaymaya çalışıyoruz.

Seminerlerimize Devam Edeceğiz

El Ele Spor Kulübünde de antrenörlük, hakemlik ve sporcu gelişim seminerleri vermekteyiz. Bu seminerlerimizin devamı gelecek ve 2019 yılında bir çok seminerlerimiz ve maçlarımız olacaktır. Seminerlerimiz yasal olarak 8 gün sürmektedir ve bu 8 günün ardından hakemlik ve antrenörlük belgesi vermekteyiz. Seminerlerimize ve maçlarımıza Samsun’da başladık ve ilerleyen zamanlarda çeşitli illerde devam ettireceğiz.”diyerek sözlerini tamamladı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P