eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

1.Amatör Lig’de 6.Hafta Sonuçları

1.Amatör Lig’de 6.Hafta Sonuçları
27 Kasım 2018 - 0:30

Ordu 1.Amatör Lig’de 6.Hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı. A Grubunda Ulubey Belediyespor ve B grubunda ise Fatsa Dolunayspor’un galip gelerek liderliklerini sürdürdükleri haftada ev sahibi takımların üstünlüğü dikkat çekti.

 

Cumartesi günü oynanan ve Orduspor’un 3-1 üstünlüğü ile sona eren Orduspor-Yeni Mahalle 52 Spor maçıyla başlayan haftada Pazar günü 9 maç daha oynandı. Ev sahibi takımlardan Orduspor, Çamaşspor, Ulubey Belediyespor, Fatsa Dolunayspor, Eskipazarspor ve Demirspor haftanın kazanan takımları olurken Kumruspor ile Doğaspor deplasmanda kazanan iki takım oldu. Gölköyspor-Aybastıspor, Fatsa Yaşamspor-Gülyalı Turnasuyuspor maçları ise beraberlikle sonuçlanırken taraflar haftayı birer puanla kapattılar.

42 golün atıldığı haftada 25 gol ev sahibi takımlardan 17 gol de misafir takımlarından geldi. A Grubunda Ulubey Belediyespor galibiyet serisini 6’ya çıkartarak kayıpsız liderliğini sürdürdü. B Grubunda ise Fatsa Dolunayspor 5 galibiyet 1 beraberlikle 16 puanla gruptaki liderliğini devam ettirdi. Sezona Dolunayspor yenilgisi ile başladıktan sonra çabuk toparlanan Orduspor ise galibiyet serisini 5 yaparak B Grubunda ikinci sıradaki yerini korudu.

 

1.AMATÖR LİGDE 6.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P