eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Bal Ligi 4.Grup’ta 10.Hafta

Bal Ligi 4.Grup’ta 10.Hafta
27 Kasım 2018 - 0:54

Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta 10.Hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı. Haftanın maçlarında Yozgatspor 1959 FK, Ladik Belediyespor deplasmanında ilk kez puan kaybederken, ikinci sıradan en yakın takipçisi Ünye 1957 Spor ise Havza Belediyespor deplasmanında rakibi ile golsüz berabere kalınca aradaki puan farkını 3’e indirme fırsatını kullanamadı. 1074 Çankırıspor ise bay geçtiği haftada üst sıralardaki takımlar puan kayıpları yaşarken haftayı orta sıralarda sürdüren takımlardan Çarşambaspor, Yeni Amasyaspor ve Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor 3 puanla kapatan takımlar oldular.

Yozgatspor ilk kez puan kaybetti! 1-1

Grupta 10. haftaya kayıpsız namağlup lider olarak gelen Yozgatspor 1959 FK, Ladik Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Ladik ilçe stadında oynanan maçta Şükrü’nün golüyle 1-0 öne geçen konuk Yozgatspor 1959 FK ev sahibi Ladik Belediyespor’un 60. dakikada Burak Gezer’in golüne engel olamadı ve skor 1-1 eşitlendi. 90 dakika bu skorla sona ererken lider Yozgatspor 1959 FK, ilk kez puan kaybı yaşadı ve haftayı 25 puanla zirvede tamamladı.

Ünye 1957 Spor, Havza’da Fırsat Tepti!

Lider Yozgatspor 1959 FK’nın 5 puan gerisinden zirve yarışını sürdüren Ünye 1957 Spor, Havza Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Ankara Bölgesi hakemlerinden Havva Nur Demir’in yönettiği mücadelede üstün olan Ünye 1957 Spor, girdiği net gol pozisyonlarından sonuç alamazken maç başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi. Maçı yöneten hakemin zaman zaman kontrolü elinden kaçırdığı maçta kazanmaya daha yakın olan konuk Ünye 1957 Spor, aradığı golü bulamayınca haftayı 1 puanla kapatmak zorunda kaldı. Lider Yozgatspor 1959 FK’nın ilk kez puan kaybettiği haftada Ünye 1957 Spor’da aldığı beraberlikle rakibi ile arasındaki puan farkını 3’e indirme fırsatını tepmiş oldu.

Cumartesi günü oynanan maçta Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor, Safranbolu Belediyespor’u 2-1 mağlup ederken Altınordu Belediyespor kendi sahasında Sinopspor ile golsüz berabere kaldı. Deplasmanda Turhalspor’a konuk olan Yeni Amasyaspor, Sani’nin penaltıdan attığı golle maçı 1-0 kazanmayı başardı, Sungurlu Belediyespor deplasmana giden Çarşambaspor rakibini 3-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

BAL LİGİ 4.GRUP 10.HAFTA SONUÇLARI

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P