eskort samsun

ÜNYENETHABER

Avcılar Streslerini Attılar

Avcılar Streslerini Attılar
17 Nisan 2015 - 8:30

11117391_786638184777099_2072335549_n (1)

2014-2015 av sezonunun son durumu hakkında açıklama yapan Arzanoğlu  Kara ve Deniz Av Malzemeleri sahibi İsmail Arzanoğlu, Ağustos ayında başlayan ve şubat ayı sonunda biten kara avı sezonumuz bu yıl havaların uygun olmasından dolayı iyi geçtiğini söyledi ve açıklamalarına şu şekilde devam etti.;

“Eğitim almak üzere kurslara katılan avcılar belgelerini alarak daha bilinçli bir şekilde av yaptılar.Hatta belgelerini almış avcı arkadaşlarımız Ünye’de bulunmayan avları av yapmak üzere Samsun, Bafra, Erzurum, Erzincan, Çorum, Niksar, Tokat gibi yerlere gittiler.

Avcılar Streslerini Attılar

Güzel bir sezon geçti.Avcılar av yapmak için hiç gitmedikleri yerlere gittiler, farklı yerler gördüler.İnsanlar hem av yaptılar, hem tatil yaptılar.

Doğada yaptıkları av sayesinde insanlar hayatla barışıyor.

Avcıların şubat ayı sonuna kadar yaptıkları kara avlarının bitmesiyle şuan için tüfekleri temizlenip duvara asılmış durumdadır.

Bundan sonra ise belgelerini almış avcılar için deniz avı, amatör avcılar için olta avı başlıyor.Hava şartları şuan için soğuk gidiyor.Balıklar ise kıyıya hava ısındıkça gelecektir.İnşallah havalar ısınmaya başlar ve güzel bir balık avı sezonu geçer.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-