eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Yıldırım: “Takımı maçlara en iyi şekilde hazırlayacağız”

Yıldırım: “Takımı maçlara en iyi şekilde hazırlayacağız”
30 Kasım 2018 - 0:34

Ünye 1957 Spor Teknik Sorumlusu İbrahim Yıldırım, yönetimsel sorunlarla iç içe olan kulübün kongre kararı sonrası yeni yönetimi oluşuncaya kadar geçecek süreçte takımı maçlara en iyi şekilde hazırlayacaklarını, kongre sonrası ise oluşacak yeni yönetim ile görüşerek gereğini yapacaklarını söyledi.

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta mücadele eden ve yönetimsel olarak yaşanan sıkıntı sonrasında kongre kararı alan Ünye 1957 Spor, Pazar günü karşı karşıya geleceği Ladik Belediyespor maçına zor şartlar altında hazırlanırken teknik sorumlu İbrahim Yıldırım, başta Havza deplasmanında alınan beraberlik olmak üzere son yaşanan gelişmelerle birlikte takımın maç hazırlıklarını değerlendirdi.

Son yaşanan gelişmelerin akabinde oluşan yönetimsel ve maddi olumsuzlukların girdabına giren Ünye 1957 Spor’da kulüp başkanı Abdullah Sarı’nın kongre kararı aldıkları yönünde yaptığı açıklamasının ardından Pazar günü Ladik Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden teknik sorumlu İbrahim Yıldırım öncelikli olarak Havza Belediyespor beraberliğini değerlendirdi. Yıldırım açıklamasında, “Geçtiğimiz hafta Ünye 1957 Spor için kritik bir haftaydı. Çünkü şu an ligdeki rakibimiz Yozgatspor zor bir deplasman olan Ladik Belediyespor ile karşılaşacaktı. Bu açıdan Havza maçını kayıpsız geçmek gerekiyordu. Maçın genelinde de üstün bir oyunla birçok gol pozisyonu yakalamamıza rağmen bir türlü istediğimiz golü atamadık. Oyuncularım kazanmak adına futbolun gerektirdigi her şeyi ortaya koydular. Şanssızlık ve kötü bir hakem yönetimiyle beraber 3 puan almamız gereken maçtan beraberlikle ayrıldık ve lider ile aramızdaki puan farkını 3’e indirme şansını kaçırmış olduk” dedi.

Pazar günü oynanacak Ladik Belediyespor maçına zor şartlar altında hazırlanan yeşil-beyazlıların maç hazırlıkları konusunda da bilgi veren İbrahim Yıldırım, maç hazırlıklarına Salı günü Cevizdere Spor Tesislerinde başladıklarını ifade etti. Perşembe günü Ünye Şehir Stadı’nda teknik ve taktik ağırlıklı bir antrenman yaptıklarını da sözlerine ekleyen teknik sorumlu İbrahim Yıldırım, takım olarak Cuma gününü dinlenerek geçireceklerini söyledi.

Sakatlığı sona eren Muhammet Kaan Dönmezer’in de katılımıyla uzun bir aradan sonra tam kadro çalışma fırsatı yakaladıklarını belirten İbrahim Yıldırım açıklamasında; “İki haftadır yaşadığımız yönetimsel sorunlarla iç içeyiz. Ama biz sezon başından beri olumsuzlukları hep bir kenara bırakıp sahadaki işimizi yapmaya gayret ediyoruz. Geride kalan 10 haftalık süreçte de Ünye’ye ve Ünye 1957 Spor’a yakışır mücadeleler verdik. Bu süreçte de vermeye devam edeceğiz. Baktığımızda şampiyonluk iddiamız büyük oranda devam ediyor. Bu fırsatı da sonuna kadar değerlendirmek istiyoruz. Yönetimin aldığı kongre kararından etkilenmeden bu süreci bize yakışan saha sonuçlarıyla geçmek tek hedefimiz. Sonrasında yeni oluşacak yönetimin de önünü açmak açısından biz teknik heyet olarak yeni yönetimimizle karşılıklı konuşarak ve helalleşerek gereğini yapacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın. Olayın etiği de bize yakışanı da budur. Şu anda bize düşen en büyük görev her şeyden önce bu şehirde doğmuş, büyümüş, Ünyespor sayesinde bir yerlere gelmiş, ekmek yemiş biri olarak bu süreçte takımı maçlara en iyi şekilde hazırlamaktır” şeklinde konuştu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P