eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE GÜCÜ FK, TOKAT TOKİ İÖ. GSK İLE BERABERE KALDI

ÜNYE GÜCÜ FK, TOKAT TOKİ İÖ. GSK İLE BERABERE KALDI
01 Aralık 2018 - 17:21

TFF Kadınlar 3.Lig 13.Grupta mücadele eden Ünye Gücü Futbol Kulübü Kadın Futbol Takımı bugün 3 hafta mücadelesinde Tokat Toki İlköğretim Gençlikspor Takımı ile karşı karşıya geldi.

Ünye Şehir Stadı’nda oynanan maçta Ünye Gücü Futbol Kulübü ile Tokat Toki İlköğretim Gençlikaspor Takımı 1-1 berabere kaldı.

İlk yarısı 0-0 tamamlanan zorlu mücadelenin ilk golü ikinci yarıda Tokat Toki İlköğretim Gençlikspor Takımı’ndan geldi.

Ardından beraberlik arayan Ünye Gücü Futbol Kulübü,  67. dakikada Gönül Demirtaş’ın yaptığı vuruşla skoru eşitleyen golünü kazandı ve 1-1 eşitlik sağlandı.

Böylelikli TFF Kadınlar 3.Lig 13.Grup 3.Hafta mücadelesinde Tokat Toki İlköğretim Gençlikaspor Takımı 1 puan kazandı, Ünye Gücü Futbol Kulübü ise 2 puan kaybetti.

Maçın ardından açıklama yapan Ünye Gücü Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Muhammet Kışla;

“Gerçekten zor bir karşılaşma oldu. Bu havada oynayan oyuncularımı ve rakip takımı tebrik ediyorum. Çünkü saha inanılmaz derecede kaygan zemin. Buna rağmen kadın sporcuların verdiği mücadele inanılmazdı.

İlk yarı oyunu kontrol eden, rakibinin üzerine giden takım bizdik ama yakaladığımız pozisyonlar var. Özellikle rakibin sektirdiği ve kaleciden seken toplar var. Bunlar da gol gelseydi ilk yarıyı istediğimiz skorla kapatabilirdik. İkinci yarıda bizim kaptırdığımız toptan gol yedik.

Verilmeyen bir penaltı pozisyonumuz var. Bunu artık anlatmaya bile gerek yok. Maç sonunda teknik direktör bunlara değinmemesi lazım ama bu Türk futbolunda sıkıntı. 67 de golü bulduk. Herkes gördü izledi. Bugün buraya bizi izlemeye gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Gerçekten oyunu kontrol eden, ikinci yarı kazanmak için sahada varını yoğunu ortaya koyan takım bizdik. Ligdeki gruptaki en ciddi rakiplerimizden bir tanesi. Gerçekten kazanmak istiyorduk. Bugün sadece maçı değil çok şeyi kazanacaktık.

Kendi saha ve seyircimiz önünde gerçekten kazanmamız gerekiyordu. Sonuçta rakibimiz bizden 1 puan aldı gitti, biz 2 puan kaybettik. Yeni bir takımız. İnşallah çok daha iyi olacak. İki tane daha çok ciddi maçımız var. İnşallah sonraki haftalarda liderliğimizi sürdürürüz.” Diye konuştu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P