eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor, Ladik Belediyespor’u Konuk Edecek!

Ünye 1957 Spor, Ladik Belediyespor’u Konuk Edecek!
02 Aralık 2018 - 0:21

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 11.Hafta mücadelesinde Ünye 1957 Spor, Ladik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 2 Aralık Pazar günü Ünye Şehir Stadı’nda oynanacak mücadelenin başlama saati 14.00.

 

Yönetimsel sorunlar nedeniyle zor günler geçiren ve Pazartesi günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurul ile yönetim arayışlarına girecek olan Ünye 1957 Spor, onun öncesinde en önemli sınavını Pazar günü Ünye Şehir Stadı’nda Ladik Belediyespor karşısında verecek. Saat 14.00’te başlayacak mücadeleye uzun bir aradan sonra ilk kez tam kadro çıkacak olan yeşil-beyazlılarda sakat ve cezalı oyuncular bulunmuyor. Yaklaşık 6 haftadır sakatlığı nedeniyle takımındaki yerini alamayan Muhammet Kaan Dönmezer’in de iyileşerek takım arkadaşlarına katılması sonrası bu hafta uzun bir aradan sonra ilk kez tam kadro sahaya çıkacak olan yeşil-beyazlıların hedefi mutlak kazanmak olacak.

Hem yönetimsel hem de ekonomik zorluklarla boğuşan Ünye 1957 Spor, Ladik Belediyespor maçını taraftarının da desteği ile kazanarak lider Yozgatspor 1959 FK ile arasındaki puan farkını korumak ve azaltmak için mücadele edecek.

Ünye 1957 Spor-Ladik Belediyespor karşılaşmasını Gaziantep bölgesi hakemlerinden Abdullah Volkan Aydın yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri Yusuf Şimşek ve Oğuz Başbenzer. Maçın 4. hakemi ise Ertuğrul Diken.

Ünye 1957 Spor, grupta 20 puanla ikinci sırada yer alırken Ladik Belediyespor ise 17 puanla dördüncü sırada bulunuyor.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P