eskort samsun

ÜNYENETHABER

Mahalleli Daha Güvenli Yol İstiyor.

Mahalleli  Daha Güvenli  Yol İstiyor.
22 Aralık 2018 - 0:08

Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri daha güvenli bir yol istiyor.

Ünye’nin Fevzi Çakmak Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde Köprübaşı’ mevkiinden Arınbaşı’na mevkine kadar olan yolda hiçbir hız kesici olmaması mahalleliyi tedirgin ediyor.

Cadde üzerinde Fevzi Çakmak İlkokulu’nun da bulunması dolayısıyla çocuklar ve vatandaşlar için tehlike arz eden cadde için mahalleli yetkililerden belli aralıklarla hız kesici yapılmasını talep ediyor.

Hız kesicinin olmamasından dolayı araçların hız sınırını aşarak yolculuk yaptıklarını ve bu durumun da özellikle çocuklar için tehlikeli olduğunu ifade eden Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinden Yaşar Yıldız konuşmasında şunları ifade etti:

 

“Fevzi Çakmak Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’ne yapılan asfaltlama çalışmasından sonra Köprübaşı civarından Arınbaşı’na kadar yolumuza hız kesici yerleştirilmesini yetkililerden talep ediyoruz. Bu yolda araçların hız km’sini aşırı derecede kullandıklarından dolayı sokaklarda dolaşan ve ara yollardan çıkan çocuklar için bu durum çok tehlikeli olmaktadır. Bu yolda okul vardır ve bu yola belli aralıklarla hız kesici konulması hem okuldan çıkan çocuklarımız için hem de bu mahalle için iyi olacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-