eskort samsun

ÜNYENETHABER

MALUM ŞAHISLARIN OYUNLARINI BOZACAĞIZ

MALUM ŞAHISLARIN OYUNLARINI BOZACAĞIZ
23 Aralık 2018 - 4:17

 Bugün İlim Yayma cemiyeti Ünye şubesi yönetim kurulu ,haberlerimizi ve iddialarımızı karşı yapmış oldukları açıklamada olayların nasıl çarpıldığı ve maksadından nasıl uzaklaşıldığı gözler önüne serilmektedir.

Çakır Medya olarak İlim Yayma cemiyeti’nin isminin tüm üyelerinin üzerinde olduğunu bilerek haberlerimizi ve iddialarımızı yayınlamıştık.

HABERLERİMİZ VE OLAYLAR BİLEREK ÇARPITILDI

Fakat birazdan okuyacağınız İlim Yayma cemiyeti Ünye şubesi yönetim kurulu’nun basın açıklaması ,iddialarımızı ve haberlerimizin nasıl başka taraflara çekildiğinin, haberlere muhatap olan FETÖ iltisaklı ve FETÖden ifade veren kişilerin okları kendi üzerinden atmak gayesiyle değerli bir cemiyetin adını ve gücünü kullanarak her zaman olduğu gibi kendilerini aklama ve saklama  yoluna gitmeleri gözler önüne serecek.

Dün FETÖ üzerinden servet ve makam sahibi olanlar ,bugün ise değerli bir cemiyet üzerinden servet ve makam hırslarına devam etmektedirler.

Kuruluş gayesi eğitim, kültür, ilim ve talebe yetiştirmek olan bu derneğimizi maalesef yeri geldiğinde siyasi parti, yeri geldiğinde hukuk müşavirliği ve yeri geldiğinde de iş yeri gibi yöneten 3-5 kişinin yaptıklarını cemiyetimize hiçbir zaman maal etmedik ve bu konuda cemiyetin genel merkezini uyarıcı haberler yaptık.

Lakin cemiyetten kendini büyük görme kafletine düşen 3-5 kişi,kendilerini olaylardan ve iddialardan geri çekmiş,biz yıpranacağımıza dernek yıpransın der gibi,bu önemli cemiyeti kendilerine kalkan yapacak kadar  bencil davranmışlar ve  bu duruşları ile bile İlim Yayma Cemiyetinde bulunmayı haketmemişlerdir.

Umarız İlim Yayma Genel Merkezi olayları başından sonu kadar adaletli olarak göz önüne alır ve bu kişilerden kurtulur.  

Kıymeti ve ehemmiyeti yüksek olan cemiyetimizin isminin başka yerlerde ve farklı alanlarda lekelenmemesi için, sadece 3-5 menfaatçiyi ayıklamaları adına yapılan art niyetsiz ,uyarıcı haberlerimiz maalesef malum şahıslar tarafından çarpıtılmış ve yarım asırlık dernek kamuoyunun önüne sürülmüştür.

İlim Yayma cemiyeti Ünye şubesi yönetim kurulunun basın açıklamasını aynen sizlerle paylaşıyoruz. Kamuoyundan sadece isteğimiz açıklamaları okurken yaptığımız iddialar ve haberleri gözlerine getirmeniz ve olayı nasıl çarpıtıldığını görmenizi istiyoruz.

İşte İlim Yayma cemiyeti Ünye şubesinin basın açıklaması;

Cemiyetimiz bugün bu amaçla ülkemizin dört bir yanına dağılmış 175 şube, 177 yurt ,61 eğitim merkezi ile çalışmalarına devam etmektedir. Son zamanlarda ilçemizde bazı menfaat çevrelerinde görülen yozlaşma ve yüzsüzlüklere bakıldığında toplumun değerlerine ve değer yargılarına saldırmayı marifet sanan mihrakların pervasızca ve hat bilmeden yaptıklarını gördükçe bize ve bizim gibi faaliyetlerde bulunan kuruluşlara ne kadar çok görev düştüğü aşikar olarak ortadadır.

Genelde Genel merkezimiz, özelde Ünye şubemiz, şube yönetimimiz ve üyelerimiz inancına, değerlerine, milletine ve ülkesine ihanet eden FETÖ ve benzeri her türlü ihanet şebekeleri ile olduğu gibi içeriden ve dışarıdan inancımıza ülkemize ve değerlerimize dil uzatan gaflet, delalet, hatta ihanet içerisinde bulunan tüm kişi kurum ve kuruluşlarla devletin yetkili organları ile eşgüdüm içerisinde hareket ederek mücadele etmiş ve etmeye de devam edecektir.

Kamuoyu şunu bilmelidir ki, üyelerimiz ve cemiyetimiz üzerinde oluşturulan yalan istinatlara vicdanları elvermez ve yanlıştan dönerler düşüncesiyle uzun süre sessiz aldığımız kamuoyunun malumudur.

Yaşanan süreçte görülmüştür ki ,menfaat ilişkisi ve gizli hesaplar içerisinde olan çıkar şebekeleri hiç durmadan saldırmış, değer had ve hudut bilmeden cemiyetimize ve üyelerini yalan istinatlarla karalamaya devam etmekte ısrar etmişlerdir.

Kamuoyu bilmelidir ki ,kamuoyunu yalan yanlış istinatlarla meşgul ederek cemiyetin enerjisine farklı yönlere kaydıracağını sananlar özelde Ünye ,genelde ülke üzerindeki gizli emellerini el altından gerçekleştirebilmeye çalışanların ortaya attığı ve attırdı bu iftira ve isnatların kim ve kimler tarafından oluşturulduğunu bilecek kadar idrak sahibi olan cemiyetimiz ,bu kirli ittifak ve ilişkilerin amaçlarına ulaşması için elinden geleni yapmaya dün olduğu gibi bugün de devam edecektir.

Cemiyetimiz üzerinde oynanmaya çalışılan kirli karalama çalışmalarını farkına varan sivil toplum kuruluşlarının toplumdaki yeri ve önemini ve çalışmalarını bilerek bizimle aynı minvalde özverili şekilde çalışan ve burada bulunan sivil toplum kuruluşu başkan yönetici ve üyelerinin bizimle beraber olarak vermiş olduğu bu tablo göstermiştir ki yapılmaya çalışılan kirli istinatlar amacına ulaşmamıştır ve ulaşmayacaktır.

Geldiğimiz noktada cemiyetimiz ve üyeleri üzerinden oynanmaya çalışılan bu kirli oyunu bozmak için anayasa ve  yasaların verdiği haklar çerçevesinde kanuni haklarımızı aradığımızı bilmesini kamuoyuna saygıyla duyururuz .

Saygılarımızla

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-