eskort samsun

ÜNYENETHABER

Mahalleli İsyanda “Her Gün Çamur İçinde Yaşamaktan Bıktık”

Mahalleli İsyanda “Her Gün Çamur İçinde Yaşamaktan Bıktık”
24 Aralık 2018 - 23:59

Ünyeliler çamur içindeki yol sebebiyle evlerine gitmekte bile zorlanıyor.

Whatsapp ihbar hattımıza gelen bilgilere göre Ünye’nin Yeşil Hat Dolmuş Durağı arkasında bulunan yolun çamur içinde olması mahalleliyi isyan ettirdi.

Yoldaki çamur sebebiyle çocukların dışarı çıkamadığını, okullarına zorlukla gidip gelebildiğini ve her gün çamur içinde evlerine geldiklerini ifade eden mahalleli, bu mahalleyle ne belediye ne de mahalle muhtarının ilgilendiğini, böyle bir yolun en ücra köylerde bile olmadığını belirterek şunları söylediler;

“Burası Ünye’nin merkezindeki Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan bir yol. Bizler bu yolu kullanarak evlerimize, işimize, çocuklarımız okullarına gidip geliyorlar ve bu yol çamur içinde. Hayvanın bile zorlukla yürüyebileceği bu yolu biz her gün kullanmak zorundayız. Çocuklarımız her gün üstü başı çamur içinde okullarına gidiyorlar ve evlerine geliyorlar. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ve Ünye’de hala çamur içinde yollar var? Bizler de Ünyeliyiz ve Ünye’de yaşıyoruz. Hizmet demek sadece Ünye’nin en görünen yerlerine bir şeyler yapmakla olmuyor. Eminim ki bizim durumumuzda olan onlarca mahalle daha vardır. Bizler her gün bu eziyeti çekmekten bıktık ve artık buraya bir çözüm istiyoruz.” diyerek sözlerini tamamladılar.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-