eskort samsun

ÜNYENETHABER

GÜLER “Bu Şehrin Değeri Artacaktır”

GÜLER “Bu Şehrin Değeri Artacaktır”
27 Aralık 2018 - 17:26

Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, Ak Parti İlçe Başkanlığı ziyareti sonrası Ünye Belediyesini ziyaret etti. Başkanlık makamında konuşan Güler,” Şehir için demiryolu projemiz var. Bu şehir için ve vatandaşlarımız için çalışacağız.”dedi.”

Şu An Bir Değişim Yaşıyoruz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül,”Öncelikle şehrimize hoş geldiniz. Ünye’de şu an bir değişim yaşıyoruz. Başta makam aracı olmak üzere artık kullanmıyoruz. Bundan sonra istiyoruz ki halkımıza yakın olalım, araya her hangi bir engel olmasın istiyoruz. Bundan sonraki bu makama gelecek arkadaşlarımız kamu malına daha fazla hassasiyet göstersin istiyoruz.”dedi.

Sizler İçin Hazırız

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş,” Bu gün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde sizlerin bu şehirlere bir çok hizmeti katacağınızı biliyoruz. Biz teşkilatımızla varız, her zaman sizler içinde hazırız.”dedi.

Bu Şehrin Değeri Artacaktır

Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler,” Ordu’da en büyük eksiklik hayvancılık ve tarımdır. Bölgemizde arazi genişliğimiz var. Sizlerle beraber bir gelecek planlaması yapacağız. Bu planlamada eksikler ve boşluklar çıkacaktır. Bu ilçeye yapılacak olan çalışmalarla borsa tabiri ile değeri artacaktır. “diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-