eskort samsun

ÜNYENETHABER

Dünyaca Ünlü Markalar Büyük İndirimle “TALO”da

Dünyaca Ünlü Markalar Büyük İndirimle “TALO”da
28 Aralık 2018 - 23:13

Ayakkabı ve çanta alanında Ünyelileri Dünya markalarıyla buluşturan “TALO” yeni yıla büyük kampanyalarla merhaba diyor.

Karadeniz Bölgesi’nde ilk ve tek olarak UNIPORT AVM’de açılan ve içinde Pierre Cardin, Cacharel, Jag Club ve Togo gibi dünyaca ünlü markaları barındıran TALO mağazasında, yıl sonuna kadar etiket üzerine net %30 indirim ile herkesi yeni yıla mutlu bir şekilde girmelerini sağlıyor.

Ayrıca tüm alışverişlerde Milli Piyango bileti hediye ettiklerini ifade eden TALO Mağaza İşletmecisi Ogün Sönmez, herkesi bu kampanyalardan yararlanmak için mağazalarına beklediklerini belirterek şunları söyledi;

TALO Mağaza İşletmecisi Ogün Sönmez: “UNIPORT AVM’de hizmete açılan ve Karadeniz Bölgesinde ilk ve tek olan TALO mağazamızda Ünyeliler dünya markalarıyla buluşuyor. Mağazamızda bulunan Pierre Cardin, Cacharel ve diğer bir çok dünya markalarının yanı sıra Jag Club ve Togo markalarını da Ünyelilerin beğenisine sunduk. 2019 yılına özel yıl sonuna kadar da etiket üzerine net %30’luk bir indirimimiz var ve tüm alışverişlerde Milli Piyango bileti bizlerden hediyedir. Herkesi yıl sonuna kadar bu kampanyayı kaçırmamak adına UNIPORT AVM’nin 2. katına bekliyoruz. Şimdiden sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.” diyerek sözlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-