eskort samsun

ÜNYENETHABER

Okul Servis Şoförleri ile Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Okul Servis Şoförleri ile Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
08 Ocak 2019 - 2:16

Ordu’nun Ünye ilçesinde 2018-2019 eğitim-öğretim yılı ‘Taşımalı Eğitim Toplantısı’ Meçhul Asker Ortaokulunda gerçekleştirildi. Ünye ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne  bağlı okullarda özel servis taşımacılığı yapan servis sürücüleri ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Taşıma şoförlerinin tamamına yakınının katıldığı bilgilendirme toplantısında taşıtlarda aranacak şartlar, taşımacılığın yükümlülüğü, trafikte uyulması gereken kurallar, taşıma yapan şoförlerin öğrencilere nasıl davranmaları konusunda araç şoförlerine bilgiler verildi.

Yapılan toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü  Özgür TOKGÖZ ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın KELEŞ tarafından; sürücülerin dikkat etmesi gereken hususlar, araçların taşıması gereken özellikler, rehber personellerin taşıması gereken hususlar ve trafik kuralları konusunda bilgilendirme yapılarak, okul servis araçları yönetmeliğine uygun olarak hareket etmeleri istendi.

Seminerde ayrıca cezai ve hukuki hükmümler ile taşıyıcı firma veya şahısların uyması gereken şartlar, okul servis araçlarında bulunması gereken özellikler ve araçlara sivil yolcu alınmaması ve kılık kıyafete dikkat edilmesi hususlarında da bilgilendirme yapıldı. Şoförlere de söz hakkı verilerek onların şikayet ve istekleri dinlendi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-