eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor’un Başına Çakır Getirildi

Ünye 1957 Spor’un Başına Çakır Getirildi
12 Ocak 2019 - 2:43

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4’üncü grupta mücadele eden Ünye 1957 Spor’da şampiyonluk hedefi askıya alındı. Takımın yeni yönetiminin oluşmaması nedeniyle birçok oyuncu takımı terk ederken, yeni yönetim oluşturulup takım ikinci yarıya hazırlanmaya çalışılıyor.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4’üncü gruba şampiyonluk hedefiyle başlayan Ünye 1957 Spor’da belirsizlik devam ediyor. Aralık ayında kongreye giden ancak yeni bir yönetim kuramayan Ünye 1957 Spor’da oyuncuların birçoğu takımdan ayrıldı. İkinci devreye başlayacak elinde oyuncusu bulunmayan Ünye 1957 Spor için Kaymakam Ümit Hüseyin Güney devreye girdi. Yeni yönetimin oluşturulması için yoğun bir çaba sarf eden Kaymakam Güney, ekip oluşturulması ilçedeki işadamlarıyla görüşmelerini sürdürüyor.

Takımın başına Çakır getirildi

Öte yandan teknik direktörlük görevinden istifa eden İbrahim Yıldırım’ın yerine Çağlar Çakır getirildi. Takımda kalan mevcut oyuncularla bugün çalışmalara başlaması beklenen Çakır’ın ikinci devre başlayana kadar takımı hazır hale getirmeyi planlıyor. Çakır’ın yardımcılığını ise Mehmet Dönmez yapacak.

Oyuncular geri çağırıldı

Takımdan ayrılan ve paraları ödenen oyuncular ise kulübe geri çağırıldı fakat takımdan ayrılan bazı oyuncuların geri gelmek istemediği öğrenildi. Kulüp temsilcilerinin oyuncularla yapacağı son görüşmenin ardından takımdan yine ayrılmak isteyen futbolcuların aldıkları paranın bir kısmını kulübe geri iade etmesi halinden takımdan ayrılabileceği bildirildi.

Yeniden takım kurulmaya çalışılacak

Bu sezon şampiyonluk hedefini erteleyen ve ligde kalabilmek için mücadele edecek olan yeşil-beyazlılar, boşta kalan oyuncuları toplayarak lige devam etmesi bekleniyor.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P