eskort samsun

ÜNYENETHABER

AK PARTİDEN ADAYLIK AÇIKLAMASI

AK PARTİDEN ADAYLIK AÇIKLAMASI
12 Ocak 2019 - 4:42

Yerel seçimler öncesi partilerin aday belirleme sürecinde sona gelindikçe kamuoyunda spekülasyonlar meydana geliyor. Bu durumun en çok yaşandığı parti ise iktidar partisi olarak karşımıza çıkıyor. Herkes kendi aday adayını önde gösterme çabasına giriyor ve kamuoyunda bilgi kirliliği yaratılıyor.

Bazı gazeteci ve radyocular tarafından kesin bir dille açıklanan aday isimleri gerçeklerin ortaya çıkması adına araştırma yaptık.

GÜNDEMDE KESİN ADAY İSMİ YOK

Öncelikle şu bilinmelidir ki Ak parti aday adayları üzerinden yapılan spekülatif kurgu  ve manipülasyon haberlerinin  hepsinin asılsız olduğunu belirtmek istiyoruz.

ŞARLATANLARA İNANMAYIN

Kamuoyu iyi bilmelidir ki, gazeteci kisvesi altında yıllardır belediye başkanlarını ,siyasileri sömüren, şahsi menfaatleri uğruna her türlü soyguna, yolsuzluğa  göz yuman, cebini doldurana  borazancılık yapan, memleketin derdiyle dertlenmeyen,sadece her ay fatura kesmeyi bilen,30 yıldır OSB,yi ,Üniversiteyi,Akkuş yolunu, Limanı, Havaalanını hallettiremeyen sadece konuşan, siyasete çapları yetmeden, Ankara’nın ,parti genel merkezinin yolunu dahi bilmeden , oturdukları yerden ahkam kesen, her devrin adamları  EDİ İLE BÜDÜ’lerin aday açıklamalarını ciddiye almayın. Çünkü onlar yıllardır sizleri ciddiye almadıklarını bugüne kadar  duruşsuzluklarıyla gösterdiler  ve itibarlarıda bugün ortada , onlar sadece geleni sömürmeyi bilirler.

TAVLI EN ŞANSLI ADAY ADAYI

Şuan kesin şu aday oldu diye bir şey söz konusu değil. Sadece ismi öne çıkan adayların olduğu gerçek.Ve ne Hasan Karaoğlan, nede Adem Atik kesin Ak parti Ünye Belediye Başkan adayı değil.Lakin bir gerçek var ki   oda Ak parti ilçe Başkanı Hüseyin Tavlı’nın ,diğer isimlere göre  şansının yüksek olduğudur.

ARAŞTIRMACI GAZETECİLİK ÖRNEĞİ GÖSTERDİK

Merak edilen konuyu araştırdık ve kaynağından sizlere aktarıyoruz.

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal  yaptığı açılamada,’’ Medyada ve sosyal medyada partimizin aday listesi olduğu iddia edilen bazı listeler dolaşmaktadır. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın açıklamaları olmadığı sürece bu listelerin dikkate alınmaması gerekmektedir’

Sayın Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda  belediye başkan adayları açıklanacaktır.

Bulunduğunuz illerde açıklanan ya da açıklanmayan isimler üzerinden AK Parti siyasetinin yetiştirdiği önemli aktörlerin yıpratılmasına, onlar ile ilgili tezviratlara asla müsaade edilmemelidir. AK Parti ailesinin her bir ferdi son derece kıymetlidir. Açıklamalarımızda ve konuşmalarımızda bu hususta yüksek hassasiyet gösterilmesini istirham ederiz ‘’diye açıklamada bulundu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-