eskort samsun

ÜNYENETHABER

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI TAVLI’NIN BAŞKANLIK HEVESİ PARTİYİ KARIŞTIRDI

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI TAVLI’NIN BAŞKANLIK HEVESİ PARTİYİ KARIŞTIRDI
12 Ocak 2019 - 5:41

Kamuoyu siyasi partilerin mahalli seçimlerde aday göstereceği isimleri merak ediyor.Seçimlerin hareketli Partisi olan AK Parti’de ise her gün yeni isimler adaylık için ortaya atılıyor.

Önce ki gün ,AK Parti Ünye ilçe başkanı Hüseyin Tavlı’nın Ünye belediye başkan adaylığı için en şanslı isim olduğunu yayınladığımız haberimiz ses getirdi.

Ak Parti İlçe Başkanı Tavlı’nın Başkanlık hevesi partiyi karıştırdı,mevcut aday adayları kazan kaldırdı.

AK Parti ilçe Başkanı olarak partisi’nden aday adayı olan mevcut başkan adaylarının önüne geçerek, kendi adaylığı konusunda siyasi kulisler yapan ilçe başkanı Tavlı’ ya gazetemizi arayan aday adaylarından tepki yağıyor.

ADAY ADAYLARINDAN SERT AÇIKLAMA

Mevcut başkan adayları içerisinde gazetemize ulaşan ve tepkilerini dile getiren aday adayları şunları söylediler.

”Bizler AK Parti çatısı altında yerel seçimlerde Ünye İlçe Başkanı adayı olabilmek için aday adaylarımızı açıkladık. Partimizde bizi uygun görerek aday adaylıklarımızı kabul etti. Son zamanlarda yaşanan gelişmeler, kulağımıza gelen haberler mevcut 10 aday adayı olarak bizleri  rencide etmiştir. Bizler kendimizi davamız için  yola çıktığımız partimizin ilçe başkanı tarafından kandırılmış olarak hissediyoruz. Adeta ilçe başkanımız tarafından sabote edilmiş durumdayız. Kulağımıza değişik ve inanmak  istemediğimiz sözler geliyor. Öyle ki hiçbir İlçe Başkanı mevcut aday adayların hepsini kendi adaylığı için kötülememeli. Hepimizin davası ortak olduğuna göre sayın Hüseyin Tavlı nın mevcut 10 aday adayının yani bizlerin arkasında durması gerekmektedir. Şu saatten sonra eğer yaşaranlar doğru ise ne bizler Tavlı’ nın arkasında yürür, nede Tavlı’ya güvenerek iş yaparız. Herkes bulunduğu makamın ağırlığını taşımalı, partideki güven ortamını zedeleyerek partiye zarar vermemelidir.Her ne kadar Sayın Tavlı’nın adaylık için kulis çalışmaları yaptığını basın aracılığıyla duysak da bu duruma ihtimal vermek istemiyoruz.Aksi halde istifa etmeyi bile düşünebiliriz” dediler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-