eskort samsun

ÜNYENETHABER

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI
16 Ocak 2019 - 21:30

 

 

Meteorolojik verilere göre, ilimiz genelinde bu akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışının devam etmekte olduğu ve edeceği değerlendirildiğinden;

Öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye, Ulubey ilçelerimizdeki tüm okullarda, Altınordu, Fatsa, Ünye, Perşembe ve Gülyalı ilçelerimizde ise kısmen, 17.01.2019 Perşembe günü 1 (bir) gün eğitim-öğretime ara verilmiştir. (Eğitime ara verilen ilçelerin tam listesi ektedir)

Ayrıca, eğitim-öğretime tamamen ara verilen ilçelerimizde, engelli ve hamile kamu görevlileri de 17.01.2019 Perşembe günü idari izinli sayılmıştır.

İlimizin iç kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’mizin koordinasyonunda gerekli çalışmalar yürütülmektedir.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle gelişebilecek durumlarla ilgili tüm iletişim kanalları vasıtasıyla basın-yayın kuruluşlarımız ve kamuoyunu bilgilendirilecektir.

Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-