eskort samsun

ÜNYENETHABER

MUNDAR ETTİK

MUNDAR ETTİK
21 Nisan 2015 - 10:27

TURİZM HAFTASI YAPILMIŞ

CCCC

Bu yıl  Turizm şenlikleri Ünye’de gerçekleştirildi.Bir çok etkinliğe ev sahipliği yapan Ünye’de ,şenliğe ilgi beklenenin altında kaldığını gördüm.

Organizasyon eksikliği gözlenen kutlamalardan çoğu Ünye’linin haberi bile yoktu.Etkinlikler için oluşturulan komitenin gerektiği gibi çalışmadığını veya yaptıkları işi kavrayamadıkları kanısındayım.

Bu  tür organizasyonlar ,etkinlikler ve şenlikler o şehrin tanıtımı için en iyi reklam aracıdır.Fakat gelin görün ki bu yönde yapılan ne reklam, ne tanıtım ne de ilan var ,yada yaptılar da millet olarak biz duymadık.Kendileri organize ettiler,kendileri oynadılar ,kutladılar ve turizm haftası Ünye’de yapıldı mı? yapılmış oldu.

Bu etkinlikleri organize edenlerin Ünye’li olmadıkları veya memleketini yakından tanımadıkları düşünüyorum .Kutlamalarda ne düzen ,ne ses sistemi,ne şaşalı bir program ,nede yerel yöneticiler vardı. Organizasyon baştan sağma bir programdan ibaret gibiydi.

Mesela size organizasyonun baştan sağma yapıldığına bir örnek , Karadeniz çapında okçuluk kulübün var, özel istekle uluslar arası turnuvalara davet ediliyor ve başarılı oluyor.Sen ne yapıyorsun gidiyor başka yerden sporcu getiriyorsun.Eğer burnunun ucundaki elindeki değerleri göremiyorsanız ,ya gidin evinizde oturun işi bilenlere bırakın yada  bana gelip biz Ordu’luyuz ,Ünye’liyiz demeyin.

Kutlamaların en ilgi çeken etkinliğini Off road ekipleri yaptılar ve alkış aldılar ama onda da sizin eksik çalıştığınız gözlemlendi.En azından iyi bir ses düzeni sağlayabilirdiniz adamlara.Bakın arkadaşlar şunu iyi idrak edin buraya kutlamalara gelen insanlar gönüllü insanlar ,bu insanları memnun edin ki yaptıklarından hem zevk alsınlar hemde aldırsınlar.Yoksa bu insanları başka organizasyonlara getirmeniz çok zor olur.

Turizm haftası hem Ordu hemde Ünye’nin tanıtımı için iyi bir fırsattı,keşke daha iyi bir şekilde yapılabilseydi.

İnanın bana bu kutlamalarda sınıfta kaldık ,elimize gözümüze bulaştırdık ,kısacası ayağımıza gelen fırsatı MUNDAR ETTİK.

CİHAN ÇAKIR

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-