eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor, Altınordu Belediyespor’u Konuk Ediyor

Ünye 1957 Spor, Altınordu Belediyespor’u Konuk Ediyor
19 Ocak 2019 - 1:50

Ligin ilk yarısında 4.Grubu ikinci sırada tamamladıktan sonra yönetimsel kaos yaşayan ancak yeni yönetimiyle ikinci devrenin başlamasına bir hafta kala sahaya inerek antrenmanlarına başlayabilen Ünye 1957 Spor, takımdan ayrılan oyuncularının yerine takviye ettiği kadrosu ile Altınordu Belediyespor’u konuk ediyor. Yeşil-beyazlılar zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmak istiyor.

 

Son hazırlıklar tamam

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta ligin ikinci devresi başlıyor. Haftanın açılış maçında Ünye 1957 Spor, kendi saha ve seyircisi önünde Ordu derbisinde Altınordu Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Yönetim sorununu yeni çözen ve ancak geçtiğimiz Salı günü ilk kez antrenman için sahaya inen Ünye 1957 Spor, zorlu maçın son hazırlığını dün(Cuma) Ünye Şehir Stadı’nda yaptı. Teknik Direktör Çağlar Çakır ve yardımcıları nezaretinde ter idmanı yapan futbolcular maç saatini beklemeye başladılar.

Kimler Forma Giyebilecek

İlk yarı takımda forma giyen Aydın Çetin, Ali Yakup, Erkan Kestir, Ahmet Balcancı, Devran Çamurdaş, Reha Yaylı, Mustafa Talha Özbay, Abdullah Çiçek, Bahri Çiçek, Ahmet Fergan Karayiğit, Selçuk İlkan Yanık takımda yerlerini almaya devam ederlerken ara transferde takıma kazandırılan ve lisans işlemleri tamamlanan oyunculardan Yusuf Akif Güleryüz, (Atakum Belediyespor), Volkan Ayseki(İskenderun Belediye Gençlikspor), Sefa Genç(Yomraspor), Hikmet Enes Etlik(68 Aksaray Belediyespor), Furkan Çelen(68 Aksaray Belediyespor), Berk Altınkaya(Hidropaks Gebze Tayfun Spor) Altınordu Belediyespor maçında forma giymeye hazır oyuncular.

Hakemler Rize Bölgesinden

Teknik Sorumlu Çağlar Çakır ve ekibi için ilk sınav anlamına gelecek olan mücadele Ünye Şehir Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak. Zorlu mücadeleyi Rize Bölgesi hakemlerinden Hamza Pehlivan yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri ise Rize Bölgesinden Muhammed Berat Özyanık ve Artvin Bölgesinden Bayram Ustabaş. Maçın dördüncü hakemi ise Yusuf Can Teker.

Taraftar Hazır

Ünye 1957 Spor-Altınordu Belediyespor mücadelesi öncesi taraftarlar da maç için hazırlıklarını tamamladı. Sosyal medya üzerinden organize olan taraftarlar saat 14.00’te başlayacak maçta 90 dakika takımlarına destek verecekler. Bu maça spor severlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Ligin ilk yarısında zaman zaman 7-8 Bin taraftarı tribünlere çekmeyi başaran yeşil-beyazlı takımın zor günlerinde de bu sayının korunması hatta artması bekleniyor.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P