eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Bayanlar ikinci Devreye Hazırlanıyor!

Bayanlar ikinci Devreye Hazırlanıyor!
24 Ocak 2019 - 1:26

TFF Kadınlar 3.Lig 13.Grup’ta ligin ilk devresini rakipleriyle aynı puanda bitiren ancak sıralamada gol averajı ile 3. Sırada bulunan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımında devre arası futbolculara verilen izin sona erdi ve futbolcular ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

 

Bu sezon kurduğu kadroyla yönünü 2.Lig’e çeviren Ünye Gücü Futbol Kulübü ikinci devre hedeflediği şampiyonluğa ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor. Ligin ilk devresinde başarılı maçlar çıkartarak rakipleri ile girdiği amansız zirve yarışına devam eden kırmızı beyaz siyahlılar ligin ikinci devresinde hem yenilgisizlik unvanını korumak hem de ilk ikiye kalarak play of oynamanın hesaplarını yapıyor.

İkinci yarı hazırlıkları başladı

Futbolcularının büyük bölümü üniversite öğrencisi olması nedeniyle final sınavları dönemi tam kadro bir arada çalışma imkanı bulamayan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı Salı günü Ünye Şehir Stadı’nda yeni transferleri Aleyna Meral, Buket Karadağ, Ece Selen Terzioğlu ve Sevilay Yeşilot’un da katılımıyla ikinci yarı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımının Ünye Şehir Stadı’ndaki antrenmanı yaklaşık 1,5 saat sürdü. Teknik Sorumlu Muhammet Kışla ve antrenör Bünyamin Yılmaz nezaretinde gerçekleşen çalışmaya koşu ile başlayan futbolcular ardından topla ısınma, 5’e 2 ve son bölümde de artırmalı koşular yaparak ilk gün çalışmasını tamamladı.

Her maçımız final havasında geçecek

Yarın Ünye Şehir Stadı’nda tam kadro saat 13.00’te antrenmanına devam edecek olan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı teknik sorumlusu Muhammet Kışla, yaptığı açıklamasında “Üniversitelerin final haftasına denk gelen geçtiğimiz son 20 günlük dilimde sınırlı sayıda antrenman yapabildik. Bu süreçte futbolcularımız bulundukları yerlerde olanaklar ölçüsünde verdiğimiz programa yönelik idmanlar yaptılar. Şimdi Şubat’ın ilk hafta sonu oynayacağımız lig maçına kadar tam kadro saha çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni transferlerimizin de katılımı ile iyi bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum. Tabi idman eksiği olan oyuncularımız var. Verilen ara bir hayli uzun olduğu için oyuncularımızı fizik olarak, güç ve kapasite olarak lige hazır hale getirmemiz gerekiyor. Önümüzdeki iki haftalık süreç kısa da olsa bizi en azından müsabaka öncesi belirli bir düzeye getirecektir. Ligin ikinci devresinde her maçımız final havasında geçecek ve biz her maça kazanmak için çıkacağız. Telafisi olmayan bir süreç ki, inşallah bunun da üstesinden geleceğiz, hedeflediğimiz play of oynama hakkını elde edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P