eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

BAŞKAN ÇALIŞIYOR,ÜNYE DEĞİŞİYOR

BAŞKAN ÇALIŞIYOR,ÜNYE DEĞİŞİYOR
21 Nisan 2015 - 11:00

Ünye Yeni Yaşam Alanları Kazanıyor

 xddsd

Fevzi Çakmak Mahallesinde Bulunan Ve Daha Önceden Ünye Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Bakım Onarım Şefliğince Kullanılan Alan Destek Hizmetleri Müdürlüğünün Yeni Yerine Taşınmasının Ardından Yıkılarak Fevziçakmak Mahallesine Ve Ünye’ye 3500 Metre Karelik Yeni Bir Sosyal Merkez Yapımına Başlandı.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Göreve Geldiği İlk Günden Bu Güne Ünye’ Sayısız Eser Kazandırırken Fevziçakmak Mahallesinde Yapımına Başlanan Sosyal Merkez İle İlgili ‘’Bugün Burada Ünye’mize Bir Eser Kazandıracak Olmanın Haklı Gururunu Yaşıyoruz. Az Önce Yıkımına Başladığımız Destek Hizmetleri Müdürlüğü Bakım Onarım Şefliğince Kullanılan Binanın Yerine. İçerisinde Hanım Kardeşlerimizin El Emeği Ürünlerinin Sergileyebilecekleri,  Ünye Halk Eğitim Müdürlüğümüz İle Beraber Vatandaşlarımızın El Becerilerini Geliştirebileceği Ve Sosyalleşebilecekleri, Küçük Çaplı Sünnet Ve Düğün Organizasyonların Yapılabilecekleri Ve Çocuklarımızın Da Ferah Ve Geniş Bir Alanda Oyun Parkı İçerisinde Nefes Alabileceği Yeni Bir Sosyal Yaşam Merkezi İnşa Edeceğiz.

Bundan Tam Bir Yıl Önce Yine Burada Söz Verdiğimiz Gibi Fevziçakmak Mahallemizdeki Destek Hizmetler Müdürlüğümüze Ait Binanın Buradan Kaldırıyoruz. Bugün 1 Yılı Doldurduk. 3500 Metre Karelik Alana Tekâmül Eden Destek Hizmetler Bakım Onarım Servisi Ni Kaldırırken Yerine De Fevziçakmak Mahallemiz Sakinleriyle İstişare Neticesinde Ne Yapabiliriz İ Konuşarak Bu Projeyi Hazırladık. Bununla İlgili Hemen Startımızı Verdik.   Dolayısı İle Bundan Sonra İhale Sürecini Hemen Başlatarak, Müteahhit Firmamıza Yer Tespitini Yaptıktan Sonra Fevziçakmak Mahalleli Hemşerilerimiz İle Bu Hizmeti Buluşturacağız.

Hizmete Devam Ediyoruz.

2015 Yılı İçerisinde Dsi Bölge Müdürlüğümüz İle Ortaklaşa Hazırlamış Olduğumuz Projenin Bakanlığımız Tarafından Onaylanması İle İlçemize 12 Trilyonluk Yatırım Kazanarak, Tabakhane Deresinin Islahı Gerçekleşmiş Olacak. Yıllarca İsmi İle Münhasır Şekilde Duran Ve Sıcak Yaz Aylarında Yanından Dahi Geçilemeyecek Kadar Çevre Ve Görüntü Kirliliğine Sebep Olan Tabakhane Deresinin Islahını Gerçekleştirilerek Vatandaşlarımızın Ve Çevre Sakinlerinin Rahat Bir Nefes Almasını Sağlayacağız.    Karayolları Genel Müdürlüğümüzce İlçemizin Can Damarlarından Olan Niksar Caddesindeki Trafik Yoğunluğunun Azalması Adına Tabakhane Deresine Paralel Alternatif Yol Çalışmasına Başlanılmış Olup Temmuz Ayı Sonuna Kadar Sıcak Asfalt Dökülerek Tek Taraflı Yol Trafiğe Açılması Planlanmaktadır.

Ünye’nin Çehresini Değiştiriyoruz

Fevzi Çakmak Mahallemizdeki 9 Dönümlük Alana Proje Çalışmalarımızı Bitirdik. Minibüs Garajı, Köylü Pazarını Ve İçerisinde Alışveriş Yapabilecek Niteliğinde Olan Pazaryerindeki Esnaflarımızı Barındırabileceğimiz, Düğün Salonu Olarak Kullanılabileceğiniz, Çok Geniş Bir Alanı 22 Bin Metre Karelik Alanı Yakın Zaman İçeresinde Büyükşehir Belediyesi Meclisinde Yetkiyi Devir Aldıktan Sonra Çalışmamızda Da Maliye Bakanlığımızda Bir Yetki Devri Bekliyoruz.  Yetki Devirlerini Aldıktan Hemen Sonra Çalışmalarımıza Başlayacağız.  Çıkmış Olduğumuz Tüm Platformlarda Ünye’nin Çehresini Değiştireceğimizi Ve Ünye’mizin Gerçek Manada Karadenizin İncisi Hale Getirebileceğimizi Söyledik. Biz Sözümüzde Duruyor Ve Verdiğimiz Tüm Sözleri Bir Bir Hayata Geçirerek 5 Yıllık Süre Zarfında, 2023 Hedefleri Doğrultusunda Yeni Bir Ünye İnşa Edeceğiz. Çocuklarımızın Geleceğini Temin Etmenin Gururunu Yaşarken Kısa Sure Sonra Burada Yükselecek Olan Sosyal Yaşam Merkezinin Açılışını Hep Birlikte Yapmayı Cenabı Hak Bizlere Nasip Etsin Diyerek En Kalbi Duygularımla Siz Sevgili Hemşerilerimi Selamlıyorum. Diyerek Sözlerini Tamamlayan Başkan Çamyar Teknik Ekibiyle Beraber Yıkım Çalışmasını Yerinde İnceleyerek Vatandaşlar İle Bir Süre Sohbet Ettikten Sonra Alandan Ayrıldı.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-