eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor Deplasmanda Moral Arıyor

Ünye 1957 Spor Deplasmanda Moral Arıyor
27 Ocak 2019 - 2:38

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 15.Hafta mücadelesinde Çankırı deplasmanına giden Ünye 1957 Spor, Çankırı Atatürk Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak maçta 1074 Çankırıspor’un konuğu oluyor.

 

Ligin ikinci devresine puansız başlayan Ünye 1957 Spor, geçtiğimiz hafta Yozgatspor 1959 FK karşısında ağır bir yenilgiye uğrayan Çankırı temsilcisi 1074 Çankırıspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Her iki takımın da puan beklediği maç Çankırı Atatürk Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak. Lider Yozgatspor 1959 FK’nın 8 puan gerisinde ikinci sırada bulunan Ünye 1957 Spor, yaşanan yönetimsel ve maddi kaosun ardından ilk devrede kadrosunda bulunan oyuncularının büyük bölümünü kaybedince geçen hafta son anda kurduğu genç oyunculardan oluşan kadrosuyla hazırlıksız bir şekilde çıktığı maçta Altınordu Belediyespor’a kaybetmişti.

Çankırı saha ve seyirci avantajına sahip

Bal Ligi 4.Grup’ta 17 puanla zirvenin çok uzağında 8. sırada bulunan 1074 Çankırıspor maça saha ve seyirci avantajı ile çıkacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda lider Yozgatspor 1959 FK karşısında alınan ağır yenilgiyi unutturmak için maçtan 3 puanla ayrılmak isteyen ev sahibi takımın en büyük silahı 10 maçta 7 gol atan Ukrayna uyruklu Ramil Hasanov olacak. Geçtiğimiz hafta Ünyeli kanat oyuncusu Zafer Kargoğlu’nu kadrosuna dahil eden Çankırı temsilcisi 1074 Çankırıspor, Ünye 1957 Spor maçından istediği sonucu almak için mücadele edecek.

Ünye 1957 Spor, moral arıyor!

Sezona şampiyonluk hedefiyle giren ve ilk yarıyı zirvenin 5 puan gerisinde 2. sırada bitiren ancak sonrasında ekonomik ve idari kaos nedeniyle oyuncularının büyük bir bölümünü kaybeden Ünye 1957 Spor, son anda kurduğu kadrosuyla ligde var olma mücadelesine girdi. Çankırı deplasmanından puan ile ayrılmak isteyen yeşil-beyazlılar yeniden toparlanarak moral kazanmak istiyor.  Zorlu deplasmana Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsle Cumartesi sabah saatlerinde hareket eden yeşil-beyazlılar maçın oynanacağı Çankırı’da kamp yaptığı otelde maç saatini bekliyor.

Ünye’de kazanan Ünye 1957 Spor olmuştu!

Ligin ilk devresinin ikinci haftasında Ünye Şehir Stadı’nda oynanan maçı Ünye 1957 Spor 2-1 kazanmasını bilmişti. Yeşil-beyazlılar Emre Açıkgöz’ün 32. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamlamış, ikinci yarıda 82.dakikada konuk takım Oğuzcan Coşkun takımı adına eşitliği sağlamıştı. Beraberlik golüne ancak 1 dakika sevinebilen 1074 Çankırıspor’un yenilgisini tescil eden gol 83.dakikada Aydın Çetin kafa vuruşuyla gelmişti. Ünye 1957 Spor bu maçtan 2-1 üstünlükle ayrılmıştı.

Maçın hakemi Ankara’dan

1074 Çankırıspor-Ünye 1957 Spor maçını Ankara Bölgesi hakemlerinden Ceyhun Panba, Volkan Altuntaş, Salih Burak Demirel hakem üçlüsü yönetirken Giray Şaylan maçta 4.hakem olarak görev yapacak.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P