eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR MORAL YEMEĞİNDE BULUŞTU

ÜNYE 1957 SPOR MORAL YEMEĞİNDE BULUŞTU
02 Şubat 2019 - 19:42

Motto’dan Moral Yemeği
Ünye 1957 Spor’un yarın oynayacağı Sinopspor maçı öncesi Motto Restaurant’ta moral yemeği düzenlendi.

Motto İşletme Sahibi Cem Uryener’in teknik ekip,oyuncular ve yönetime vermiş olduğu yemekte oyuncular motivasyonlu gözükürken, yarın oynanacak maç öncesi ise hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi.

Zor Bir Süreci Başarıyla Atlatacağız
Takımın güçlü bir şekilde sahaya ineceğini söyleyen Ünye 1957 Spor Kulübü Başkanı Murat Ülgen,” Öncelikle bizleri burada ağırlayan Motto işletmesine ve sahibi Cem Uryener kardeşimize teşekkür ediyoruz. Yarın oynanacak maç öncesi gerek teknik ekibimize ve gerek oyuncularımıza moral amaçlı bu yemekte buluştuk. önümüzdeki haftalarda diğer iş adamlarımızdan da böyle bir yemeğin takımımızı moral olacağına inanıyoruz. Takımımıza moral ve destek vermek isteyen bütün iş adamlarımızın katkılarını bekliyoruz. Şu an zor bir süreçten geçiyoruz. Bizlerde en iyi şekilde takımımızı zafere ulaştırmak için ligde kalmasını sağlamak istiyoruz. Önümüzdeki haftalarda nasıl bir hedef koyacağımızı şimdiden belirledik. Yarın oynanacak maça büyün Ünyelileri davet ediyoruz.Takımımız her geçen gün güçleniyor. Onlar bizlerin yarın yüzümüzü güldürecek ve bizlerde önümüzdeki maçlara motivasyonlu çıkmayı düşünüyoruz.”dedi.

Ünye 1957 Spor Teknik Direktör Çağlar Çakır,” Yarın oynanacak olan maça oyuncularımız şimdiden hazır hale geldi. Geçen haftaya göre biraz daha iyi bir oyun sergileyeceğiz.”diye konuştu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P