eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

1.Amatör Lig’de 14.Hafta Tamamlandı.

1.Amatör Lig’de 14.Hafta Tamamlandı.
04 Şubat 2019 - 0:36

Ordu 1.Amatör Lig’de 15.Hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı. İki grupta 10 karşılaşmanın oynandığı haftada A Grubu lideri Ulubey Belediyespor, deplasmanda Eskipazarspor’u mağlup ederken B Grubu lideri Fatsa Dolunayspor ise kendi sahasında Gülyalı Turnasuyuspor’u yenerek liderliklerini sürdürdüler.

14.Hafta dün oynanan Yenimahalle 52 Spor-Aybastıspor karşılaşması ile başlarken Pazar günü programında oynanan 9 karşılaşma ile tamamlandı. 44 Golün atıldığı haftada 5 maçtan ev sahibi takımlar 3 puanla ayrılırken 4 maçı da deplasman takımları galibiyetle kapattı. İki maç beraberlikle sonuçlanırken deplasmanda Gölköyspor’u 8-0 yenen Kumruspor haftanın en farklı galibiyetini elde eden takım olarak kayıtlara geçti. 6-3 biten Korgan Belediyespor-Çaybaşı Belediyespor karşılaşması da haftanın en gollü maçı oldu.

Alınan sonuçların ardından A Grubunda Ulubey Belediyespor namağlup ve puan kaybı yaşamadan liderliğini sürdürdü.  B Grubu lideri Fatsa Dolunayspor ise haftayı 3 puanla kapatarak 35 puanla zirvenin keyfini sürmeye devam etti.

1.AMATÖR LİG’DE 14.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI ŞÖYLE

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P