eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Demirci’ye Baba Ocağında Sevgi Seli

Başkan Demirci’ye Baba Ocağında Sevgi Seli
05 Şubat 2019 - 18:06

Akkuş Ak Parti Belediye Başkan Adayı İsa Demirci, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Kızılelma mahallesinde coşkuyla karşılandı.

31 Mart yerel seçimleri öncesi Baba ocağı Kızılelma’da hemşerileriyle bir araya gelen Ak Parti Belediye Başkan Adayı İsa Demirci esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek hasbıhal etti.

Kızılelma mahallesinin her dönem farkını ortaya koyduğuna değinen Başkan Demirci, “Vira Bismillah diyerek yeni bir 5 yıl için halkımızdan yetki istiyoruz” dedi.

31 Mart yerel seçimleri kapsamında Kızılelma mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Akkuş Ak Parti Belediye Başkan Adayı İsa Demirci yaptığı konuşmasında: “Seçim çalışmaları kapsamında bugün, doğup, büyüdüğümüz, yaylalarında koştuğumuz, deresinde, tepesinde gezdiğimiz, üç dönem hizmet etme fırsatı veren değerli büyüklerimizi, kendi beldemizi ziyaret ediyoruz. Her dönem olduğu gibi Kızılelma farkını gösterip, hem kendi evlatlarına sahip çıkma anlamında, hem de Cumhur başkanımızın yeniden aday gösterdiği şahsıma sahip çıkma anlamında bugün bizleri bağrına bastılar. Kızılelma beldesine ilk aday olduğumuz zaman okul,yol, su, elektrik ve telefon alt yapısı gibi projelerle alakalı İsa Demirci’yi seçin demiştik, Allah’ımıza hamt olsun bütün sözlerimiz yerine geldi.

“Vira Bismillah Diyerek Yeni Dönem İçin Halkımızdan Yetki İstiyoruz”

Okul, yol, su, elektrik ve telefon alt yapısı gibi projeleri değerli büyüklerimiz, hemşerilerimizle birlikte yaptık. Şimdi ‘Vira Bismillah’  deyip yeni bir 5 yıl için halkımızdan yetki istiyoruz. İnşallah önce kendi beldemizden ve Akkuşumuzun diğer 45 mahallesinden bu desteği alarak 31 Mart akşamı yeni bir zaferle bu işi neticelendirmiş olacağız. Ben bugün bizleri coşku ile karşılayan değerli büyüklerimize çok teşekkür ediyorum. Biz onların, kardeşi, evladı, abisiyiz, Kızılelma’da en yüksek neticeyi alacağımıza, geçen dönem %98 olan oranın, bu dönem %100 olacağına eminiz” diyerek sözlerini noktaladı.

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Kızılelma mahallesinde hemşerileriyle bir araya gelen Başkan Demirci, esnafları da gezerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-