eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan ÇAMYAR’dan Regaip Kandili Mesajı

Başkan ÇAMYAR’dan Regaip Kandili Mesajı
22 Nisan 2015 - 10:24

Adsız

Kandiller, rahmet ve merhamet kapılarının sonsuza kadar açıldığı, duaların kabul olduğu, insanların kalplerini birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel gecelerdir.

İslam Âlemi olarak böyle bir geceye daha erişmenin mutluluğu ve sevincini yaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz Üç Aylar ve bu gece ifa edeceğimiz Regaip Kandili, biz Müslümanlar için büyük bir fırsattır.

Mübarek üç ayların ve üç ayların müjdecisi Regaip kandilinin  manevi ikliminde, aramızdaki kin ve kırgınlıkları bırakıp sevgi, saygı ve hoşgörü ortamı yaratmanın, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeşertilerek daha da güçlendirilmesine gayret göstermenin ve dinin maneviyatında gönül huzuru bulmanın zamanıdır.

Manevi duyguların yoğunlaştığı mübarek üç ayların başlangıcı ve müjdeleyicisi olan Regaip Kandili‘nin çevremizde sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını, maneviyatımızla yaratana, daha derin bir şükür imkanı bulacağımız bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum.

Bu duygularla bütün Ünyeli Hemşerilerimin Regaip Kandilini ve mübarek üç aylarını en samimi duygularla kutluyor, İslam ve insanlık aleminin, kandilin nuru ile aydınlanmasını diliyorum.

 

Ahmet ÇAMYAR

Belediye Başkanı

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-