eskort samsun

ÜNYENETHABER

İYİ Parti Şahin’in Adaylığını Resmen Açıkladı

İYİ Parti Şahin’in Adaylığını Resmen Açıkladı
14 Şubat 2019 - 16:36

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Çiğdem Çelenk Karakaya  Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıkladı.

”İyi Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, Ordu’nun evladı, Ordu sevdalısı, hizmet aşığı Sayın İdris Naim Şahin Beyefendi’dir” dedi

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Çiğdem Çelenk Karakaya;

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızın açıklanması nedeniyle buradayız.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızın ismini açıklamadan önce kısa bir biyografisini verelim;

1 Haziran 1956 Ordu Ünye’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1976 yılında mezun oldu. 1980 yılında Kaymakam oldu. 1980 yılından itibaren Araklı Türkeli Ermenek, Devrekâni, Eleşkirt, Cizre, Elmalı ilçelerinde kaymakamlık görevinde bulundu. 1989 yılında İçişleri Bakanlığı Başmüfettişliği yaptı. 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı yaptı. 1999 yılında İstanbul Belediyesi Başkanlık Danışmanlığının yanı sıra Adapazarı Belediye Başkanlığı Genel Koordinatörlüğünü yürüttü. İstanbul Belediye Başkanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı görevinde bulundu. Bu dönemde memleketi Ordu ile ilgili birçok dernek ile yine Türkistan derneklerinde ve sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. 3 Kasım 2002 – 22 Temmuz 2007 tarihlerinde 2 Dönem İstanbul Milletvekili olarak 24. Dönem 2011 yılında ise Ordu Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milletvekilliği görevinde bulundu. 61. Hükümet döneminde İçişleri Bakanlığı yaptı.

İyi Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, Ordu’nun evladı, Ordu sevdalısı, hizmet aşığı Sayın İdris Naim Şahin Beyefendi’dir.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın İdris Naim Şahin Bey’e 17 Şubat 2019 Pazar günü Samsun-Ordu il sınırında saat 13:00’de karşılama yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir. Ordumuza ve Ülkemize hayırlı uğurlu olsun.  Bu alanda özellikle bize kolaylık sağlayan Sayın Vekilimiz Rıdvan Yalçın Bey’e, Genel Merkezimize ve Genel Merkezimizde emek veren bütün Vekillerimize teşekkür ediyorum. Arkamızda dimdik durduğu için halkımıza da çok teşekkür ediyorum.

İlçe Başkan Adaylarımız konusunda şunu söyleyeyim, hala birkaç isim üzerinde netleşmediği için, kim olsun diye seçimler yapılıyor. Tam netleşmemiş isimlerimiz var.

Biliyorsunuz biz Cumhuriyet Halk Partisi ile beraber ittifak haline girdik. İlçelerde ittifak devam edecek ama biliyorsunuz ki il nezdinde her ikimizde adaylarımızı ayrı ayrı çıkarttık.

İdris Naim Şahin Bey’in kararı konusunda anketler ikinci etkendir. Birinci etken ise Ordu sevdalısı olmasıdır.

6 ilçe dışında başka ilçede aday çıkarılıp çıkarılmaması konusunda 2 ilçemiz muallakta. CHP il yönetimi ile birlikte komisyon kurarak oturup konuşacağız.  1-2 ilçeyi daha gündeme getirmemiz söz konusu olabilir. Ana henüz net bir şey yok.

CHP ile Büyükşehir Adayı konusunda tekrar masaya oturulma konusunu Genel Merkezlerimiz bilir. Bizim açımızdan CHP’nin adayı ile ilgili bizim bir sıkıntımız yok. Bizde inşallah kendi adayımızla beraber yürüyeceğiz.

Eğer programı yetişirse Pazar günkü maça geleceğine dair duyumlarımız var.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-