eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR 4 TRANSFER YAPTI

ÜNYE 1957 SPOR  4 TRANSFER YAPTI
16 Şubat 2019 - 0:09

Bölgesel amatör Lig 4. grupta mücadele eden Ünye 1957 Spor ara transferde kadrosunu güçlendirdi.

Ligin favori takımlarından Ünye 1957 Spor kısa bir süre önce yönetim değişikliği nedeniyle sıkıntılı günler geçirmiş birçok futbolcusu ile yollarını ayırmıştı.

YENİ YÖNETİM KOLLARI SIVADI

Ligin ikinci yarısına başlarken Murat Ülgen başkanlığında kurulan yeni yönetim, Ünye 1957 sporu zor süreçten çıkarmak için kolları sıvadı.

Ara transferin hareketli takımı Ünye 1957 Spor ,Başkan Murat Ülgen’in gayretleriyle kadrosuna yeni isimler ekledi.

6 TRANSFERİN 4’Ü TAMAM

Ünye 1957 Spor Çarşambaspor’dan Barlas Yener, Yozgat 1959 FK’den Yasin Karagöz, Esenyurt Ünyespor’ dan Muhammed Taşdemir ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’dan Emanuel Kone ile anlaştı.

Transferde anlaşmaya varılan Barlas Yener, Yasin Karagöz ve Muhammed Taşdemir ile sözleşme imzalanırken, Emanuel Kone hafta içinde anlaşmaya imza atacak.

Ara transfer hızlı giren ve kadrosunu kuvvetlendiren Ünye 1957 spor da iki isimlede görüşmeler halen devam ediyor. Ara transfer sezonu kapanmadan bu iki isimde de anlaşılacağı öğrenildi.

BAŞKAN ÜLGEN ‘’HERŞEY ÜNYE İÇİN’’

Ara transferde takımının başarıya ulaşması için kıt imkanlarla ve zor şartlarda transfer yaptıklarını belirten Ünye 1957 spor başkanı Murat Ülgen, 2. Yarı için iddialı konuştu. Her şey  Ünye için diyen başkan Ülgen, ‘’ben ve yönetimim bu şehre layık bir takım yaratabilmek için gece gündüz demeden elimizden geleni yapıyoruz. Saha içinde ve dışında özveri ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.Bu sene sonuna kadar ligde mücadele edip yeniden yapılanma çabasındayız .Zor günleri atlatıp özlenen Ünye sporu izletmek istiyoruz.

Ünye şehrinin yeri daha üst liglerdir. Bu bilinçle  kadromuza kaliteli isimleri dahil ettik. Ünye 1957 spora hayırlı uğurlu olsun . Bizden desteklerini esirgemeyen tüm Ünyelilere teşekkür ediyoruz’’ dedi

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P