eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

BAŞKANDAN ÇAĞRI ”Bu Takım Hepimizin,Biz Olalım, Bir Olalım.”

BAŞKANDAN ÇAĞRI ”Bu Takım Hepimizin,Biz Olalım, Bir Olalım.”
18 Şubat 2019 - 2:11

Ünye 1957 sporda yaşanan sıkıntılı günler  yerini umuda bıraktı . Önceki yönetiminin istifasının ardından kapısına kilit vurma tehlikesi ile  yüz yüze kalan Ünye 1957 Spor Murat Ülgen başkanlığında yeni yönetimi ile dirilişe geçti.

Kıt imkanlarla ara transferde kadrosuna takviye  yapan yeşil beyazlı takım bu hafta Yeni Amasyaspor’u kendi evinde yenerek lidere bir adım daha yaklaştı.

Zor ve maddi imkânsızlıklar içerisinde as futbolcularını kaybeden ve ortada kalan takımı ,yeniden lige sokan ve başarılara imza atan Ünye 1957 spor başkanı Murat Ülgen Amasyaspor maçı sonrası gazetemize özel röportaj verdi.

Ülgen, bu takım ve bu şehir hepimizin, zor şartlar altında çalışıyoruz. Lütfen biz olalım, bir olalım dedi.

Başkan Ülgen konuşmasına söyle devam etti;

Bu şehir her şeyin en güzeline layık. Başta Çağlar Çakır hocamızın önderliğindeki teknik ekibimizi, yönetim kurulumuzu ve sahada bize bu güzel zaferi hediye eden futbolcularımızı, bizlere destek veren taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Atalarımız birlikten kuvvet doğar demiş de boşuna dememiş.

Biz birlik olduk, tek yürek olduk, olmazlardan, yokluklardan bir varlık ortaya koyduk. Pekala heyyyy Ünye biz olmak nedir? Heyyy Ünye biz dediğimiz bu kadar mı? Yani Ünye 1957 Spor yönetim kurulundaki arkadaşların yanı sıra teknik ekip, futbolcular ve vefakâr taraftarlardan mı oluşuyor bu biz? Biz kimiz yahu? Ünye bu kadar mı Allah aşkına!!!! Haydi, hey yapmayın… Kolay değil bu şehrin takımının yükünü kaldırmak. 100 Bin TL peşinat alan oyuncunun yarı parasına kuruldu bu takım iyi bakın. Şaka gibi değil mi? Parayla saadet olmuyor. Ama, BİZ derken BİZİMLE yan yana maddi manevi destek verecek Ünyeliyim diyenlere sesleniyorum. Bu takımın maddi desteğe ihtiyacı var. Korkmayın öyle büyük lütuflarda bulunun istemiyoruz. Çünkü o kadarına ihtiyacımız yok. Lütfen BİZ olalım, BİR olalım.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P