eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

DURMUŞ ZOR BAŞARILI SPORCUYA DESTEK VERDİ

DURMUŞ ZOR BAŞARILI SPORCUYA DESTEK VERDİ
editor( unyenethaber@hotmail.com )
23 Nisan 2015 - 8:46

SPOR TANITIMDA EN İYİ ARAÇTIR…VİDEO HABER

dfdcd

Ünye Ticaret Odası Başkanı Durmuş Zor başarılı sporcu Seda Karoğlu’nu kabul etti. Yunanistan’da ki wushu şampiyonasına katılacak olan sporcuya hediye verdi ve başarılar diledi.

Antrenör Kenan Balcıoğlu yaptığı açıklamada; 4- 8 Nisan tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşen Türkiye Wushu şampiyonasına Ünye’den 8 sporcumuz katıldı. Bu sporcularımızdan 2 sporcumuz derece elde ettiler. Bunlardan Seda Karoglu 48 kilogram alt bayanlarda Türkiye Şampiyonu, Muhammet Miraç Işkın ise 52 kilogram alt gençlerde 3. olarak ilçemize döndüler.

48 Kilogram alt bayanlarda Türkiye şampiyonu olan Seda Kargoğlu, Yunanistan’da gerçekleşecek olan, Wshu Balkan şampiyonasına davet edildi. Sporcumuzun 2013 yılında Wushu branşında Avrupa şampiyonluğu bulunmaktadır. Bu bağlamda Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Durmuş Zor’u makamında ziyaret ederek, başarı ve mutluluğumuzu paylaşmak istedik. Sporcumuz 22 nisan tarihinde Sakarya’ya oradan da Yunanistan’a yolculuk edecekler. Balkan şampiyonası 3 gün sürecek. Seda kızımız Ülkemizin, ilimiz ve ilçemizin adını yurt dışında duyurmak için 3 yıldır mücadele ediyor. Ticaret Odası Başkanımızı bizi kabul ettiği sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Duruş Zor ise şunları kaydetti; “Seda kızımız Ünye’miz için bir gurur vesilesidir. Kendisinin hem Türkiye, hem Avrupa şampiyonu olması bizleri her dönem mutlu etmektedir. Ben bu anlamda hocalarımızı ve ailesini tebrik ediyor, Balkan şampiyonasından da Balkan Şampiyonu olarak gelmesini temenni ediyorum. Ben sade kızımızın çok gayretli olduğunu biliyor ve kendisini kutluyorum” şeklinde konuştu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P