eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Çamyar Koltuğunu Şevvale Teslim Etti

Başkan Çamyar Koltuğunu Şevvale Teslim Etti
23 Nisan 2015 - 8:34

Onlar Bizim Geleceğimiz

Adsızedvdvd

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Belediye Başkanlığı temsil makamını Erenyurt ilkokullu öğrencisi Şevval’e teslim etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın koltuğuna geçen Şevval ilk icratı; Okulunun fiziki şartlarının iyileştirilmesi için Fen İşleri Müdürüne Talimat verdi.

 

Dünya’da çocuklara Çocuk bayramının kutlandığı tek ülkenin Türkiye olduğunu belirten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; “Ülkemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye’de olduğu gibi Ünye’mizde de inşallah 23 Nisan kutlamaları her zaman olduğu gibi coşku ve sevinç içerisinde gerçekleştireceğiz. Bu günler Türkiye’nin her zaman olduğundan çok daha fazla birlikteliğe, kardeşliğe, sevgiye, dostluğa ihtiyacının olduğu günlerdir. 23 Nisan da Türkiye’mize değişik ülkelerden çocuklarımız geliyor. Bir kaynaşma vesilesi bir birliktelik, kardeşlik ruhu ve gökyüzünün altında yaşamanın vermiş olduğu mutluluğu beraberce yaşıyoruz. Bugünde burada 23 Nisan tertip komitesi tarafından Erenyurt okulumuzu temsilen Şevval kızımız aramızda. Bizlerde makamımızı koltuğumuzu teslim ediyoruz. Önümüzdeki 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimde Türkiye’de kadın adaylarımızın gösterilmeye başlandığı bir seçim dönemini yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde kızımız eğitimini tamamladıktan sonra halk tarafından bu ve benzeri makamlara gelir diyorum. Nice 23 Nisanlara hep beraber ulaşmak ümidi ile diyoruz” dedi.

Şevvalin İlk Talimatı Fen İşleri Müdürlüğüne

Ardından şevval makama oturarak başkandan vekilliğini aldıktan sonra ilk işi Fen İşleri Müdürü yanına çağırarak Erenyurt İlköğretim okulunda bulunan yollar ile ilgili bilgi vererek yapılması konusunda not yazdırdı. ve ikinci isteği ise okulda çocukların sosyal faaliyet anlamında malzeme eksikliğinin olduğunu ve çocukların bu konuda spor aktivitelerinde çok zayıf kaldığı bilgisini vererek Fen İşleri Müdürlüğü tarafından isteklere hemen yapılması konusunda talimat verdi..

Daha sonra Erenyurt Orta Okul Öğrencisi Şevval İle sohbet eden Başkan Çamyar çiçek takdim ederek makamından uğurladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-