eskort samsun

ÜNYENETHABER

ORDU’DA ADIGÜZEL ,ÜNYE’DE TORUNOĞLU

ORDU’DA ADIGÜZEL ,ÜNYE’DE TORUNOĞLU
22 Şubat 2019 - 17:37

Millet İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel Ünye’de biz dizi temaslarda bulundu.

Millet İttifakı’nın Ünye adayı Berkay Torunoğlu’na hayırlı olsun ziyareti için ilçeye gelen Adıgüzel ilk olarak CHP Ünye İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi.

Millet İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel Ordu’nun çözüm bekleyen yerel sorunlarına dikkat çekerek, “Ordu için projelerimiz var. Çok yakında açıklayacağız.” dedi.

Ordu’da Adıgüzel, Ünye’de Torunoğlu

CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, “31 Mart seçimlerinde Ordu’da başarıya imza atacağımızı ve Mustafa Adıgüzel’i Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreceğimize canı gönülden inanıyorum. Ünye’de de İttifak adayımız Berkay Torunoğlu’na da bütün desteğimizi sağlayacağız” dedi.

“Ordu’da En Az 6-7 Belediye Alacağız”

CHP Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun yaptığı konuşmada Ak Partili adayların 20’de 20 sloganına tepki göstererek,

“15 ilçede CHP, 2 ilçede İyi Parti adayı ile seçime gidiyoruz. Takım kaptanımız Sayın Adıgüzel ile birlikte yola çıkıyoruz. 20-0 hayali kuranlar sukutu hayale uğrayacaklar. Biz Ordu’da en az 6-7 belediye alacağımıza inancımız tam” dedi.

CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel;

“Ben İyi Parti Genel Merkezinin ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinin ortak kararı, ortak araştırması ve ortak kabulü ile aday yapıldım.

Ben 3 yılda 4 seçim yaptım ve 24 Haziran’dan beridir sahadan hiç ayrılmadım. Ordu’nun bütün mahallelerine, bütün ilçelerine özellikle ziyaretler yapan bir milletvekiliyim. Diğer iki rakibime baktığımız zaman, onlardan daha fazla sahayı tanıdığım ve daha fazla sahada olduğum aşikârdır. Sahada biz varız ve bundan sonra da sahada biz olacağız, bu seçimi biz kazanacağız.

Adıgüzel’in farkı ne?

Sayın Erdoğan’ın hükümetlerinde işler kötü gitti, Sayın Erdoğan bir tarafa ayrıldı, Davutoğlu Başbakan yapıldı. İşler kötü gitmeye devam etti, Davutoğlu suçlu ilan edildi, alındı ve yerine Binali Yıldırım konuldu. İşler kötü gitti o başka birşeye servis edildi ve meclis başkanı yapıldı.

Sürekli size ve ülkeye yapılan şey vitrindeki değişiklik. Vitrini sürekli değiştirerek yeni bir şeyler yapılıyormuş gibi, işler düzeltiliyorolmuş gibi söyleniyor ama satılan mal aynı mal, dükkândaki mal aynı mal, fabrika aynı fabrika. Dolayısıyla bu birbirinin alternatifi diye sunulan iki adayda aynı fabrikadan çıkma. Bu bir proje ama bu milletin de bir hesabı var, göreceksiniz arada farklı olan benim. İkisi de aynı taraftan geliyor farklı olan benim.

Ordu’da genel yönetimin yapamadığı hizmetleri yapacağız

Biz farkımızı ortaya koyacağız. 5 yıldır, belediyelerimizde asli olarak yapılması gereken hizmetlerin bile yapılmadığına şahit olduk. Dün Salman’dan bana fotoğraf attılar, çeşmeden su kahverengi akıyor. Su yok, yol yok, altyapı yok, imar yok, her taraf perperişan. Belediye önce bu işleri yapacak. Sonra da sorun ne ise, üretim, ekonomi, istihdam, eğitim, sağlık, yani genel yönetimin yapması gerek ve yapamadığı birçok şeye de talibiz. Önce kendi işimizi bitireceğiz sonra da Ordu’da genel yönetimin yapamadığı hizmetleri yapacağız. Üreticimiz üretmeye teşvik edeceğiz, hayvancılığa teşvik edeceğiz, fakat onları mağdur etmeyeceğiz.

Yerle bir olmamak için, yerelde birlik olmak zorundayız

Biz demokratik bir partiyiz, farklı fikirlerimiz olabilir. Ama bundan sonra İyi Parti ile yaptığımız ittifak sürecinin sonucu olarak ilk başta İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak ve daha sonra da üstüne ekleyeceğimiz AK Parti’den ve MHP’den memleket önceliği olan hizmet önceliği olan insanları da dahil ederek buradan çıkacağız. Yerle bir olmamak için, yerelde birlik olmak zorundayız. Ben sadece CHP ve İyi Parti’nin oylarına değil, AK Parti’nin ve diger partilerin oylarınada talibim. Biz Ordu’da Halk belediyeciliğini ortaya koyacağız.” diye konuştu.

Partililerle buluşmasının ardından Adıgüzel ve beraberindekiler İyi Parti Ünye İlçe Başkanlığı’na geçti.

Başkanlardan Birlik Vurgusu

İyi Parti Ünye İlçe Başkanlığı’nda bir araya gelen her iki partinin Ünye İlçe Başkanları seçimde yaptıkları ittifaka uyacakları sözü verirken bu konuda sahada da beraber çalışacaklarını söylediler.

“Projelerimiz Hazır Çok Yakında Açıklayacağız”

Millet İttifakı Ünye Belediye Başkan Adayı Berkay Torunoğlu yaptığı açıklamada,

“Adaylığımın açıklanmasının ardından çok güzel geri dönüşler oldu. Biz projelerimizi sosyal alanlarda yoğunlaştırdık. Kapı kapı dolaşarak yapacağımız hizmetleri anlatacağız. Bizim gülen yüzümüz yeter. Niyetimiz iyi akıbetimiz de iyi olacak inşallah” dedi.

“Derman Belediyeciliği Yapacağız”

Millet İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel,

“İyi Parti’nin be CHP’nin güneşi var. Her iki güneş birden aydınlatacak, ışık verecek. İnsan odaklı, halk odaklı bir belediyecilik anlayışı benimseyeceğiz. O yüzden derman belediyeciliği diyoruz. Artık değişikliğe ihtiyaç var. Eğer insanlar bize umut olarak bakıyorsa bir şeylere itiraz ediyor, bir talep varsa burada bir sorun var demektir. Bu sorunu çözmek gerekir. Büyükşehir ölçeğine bakıldığında şu ana kadar 3 aday var. İki aday zaten aynı taraf olduğu için burada farklı taraf biziz. Bizim farkımızı vatandaşlarımız da biliyor. Halinden memnun değilse Ünyeli, halinden memnun değilse Ordulu olanın kopyası değil farklı olanı tercih edecektir. Ben 3 yılda 4 seçim yaptım. Bu nedenle hep sahalardaydım. Yine sahalardayım” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-