eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye Gücü FK, Galibiyet Peşinde!

Ünye Gücü FK, Galibiyet Peşinde!
23 Şubat 2019 - 0:20

Bu sezon kurduğu kadrosuyla 2.Lig’e yükselme mücadelesi veren Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı geçtiğimiz hafta kazanmak için gittiği Tokat deplasmanında rakibi ile 2-2 berabere kalarak ilk iki şansını son iki maça bıraktı. Kırmızı-beyaz-siyahlılar galibiyet parolası ile gideceği Ordu deplasmanında Yenimahalle 52 Spor’a konuk olacak.

TFF Kadınlar 3.Lig 13.Grup’ta bu sezon yaptığı çıkışla dikkatleri çeken Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı 2.Lig’e çıkmayı kafaya koydu. Bunun için grubunu ilk iki takım arasında bitirmek zorunda olan Ünye Gücü FK, 23 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 16.00’da Yenimahalle 52 Spor ile karşı karşıya gelecek. Altınordu Spor Tesisleri 1 Nolu Sahada oynanacak maçtan mutlak galip ayrılmak zorunda olan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı Cuma günü Ünye Şehir Stadı’nda yapacağı ter idmanının ardından kamp yapacağı Atik Otel’de maç saatini beklemeye başlayacak.

Teknik Sorumlu Muhammet Kışla, Yenimahalle 52 Spor ve ardından Ünye Şehir Stadı’nda oynayacakları Erbaa Ufuk Keleş Gençlikspor maçlarını mutlaka kazanmaları gerektiğini aksi durumda hedeflerine ulaşamayacaklarını söyledi. Kışla açıklamasında; “Sezona başlarken koyduğumuz hedefi şu esasında tutturmuş bulunuyoruz. Ama grubumuzda zirve mücadelesi veren diğer iki takımla şu ana oynanan maçların hiç kazananı çıkmadı. Aynı şekilde bizimle birlikte diğer iki takımın henüz yenilgisi yok. Enteresan bir şekilde son iki maça kadar aradaki dengeyi bir türlü bozamadık. Geçtiğimiz hafta Tokat Toki maçında iki kez öne geçmemize rağmen berabere bitirdiğimiz bir maç ki, futbolda gününde olacaksın sözünün ne kadar geçerli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Ama artık bu üç takım arasında oluşacak dengeyi biz kendi lehimize bozmak zorundayız. Bunun bilinci ile önce Yenimahalle 52 Spor maçını kazanıp ardından 3 Mart’ta taraftarımızın önünde çıkacağımız maça iyi hazırlanacağız ve kendi sahamızda bu maçı kazanarak play of biletini Allah’ın izniyle alacağız. Ama onun öncesinde ilk olarak Yenimahalle 52 Spor maçına odaklandık, o maçı kazanmadan bir sonraki maçı düşünecek halimiz yok, inşallah her iki maçı da kazanarak bize yakışanı yapacağız” şeklinde konuştu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P