eskort samsun

ÜNYENETHABER

İDRİS NAİM ŞAHİN’E COŞKULU KARŞILAMA

İDRİS NAİM ŞAHİN’E COŞKULU KARŞILAMA
23 Şubat 2019 - 15:43

Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin “Bundan sonra sadece seçim öncesi değil inşallah 1 Nisan’dan sonra şaka değil gerçek olarak geleceğiz” dedi.

Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin Ordu’nun sınırı olan Akçay Mevkii’nde karşılandı.

Saadet Partisi tarafından Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Samsun-Ordu sınırında gövde gösterisi yaptı. Akçay Mevkii’nde yüzlerce kişi tarafından uzun araç konvoyları oluşurken Şahin’in karşılama programı nedeniyle zaman zaman trafik durma noktasına geldi. Güvenlik güçleri karayolunu trafiğe açmak için çaba sarf etti.

“Bu Çınar Kalkınma Çınarı”

Kalabalığa seslenen Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, “bugün başlattığımız buluşma güzel şehrimiz Ordumuzun kalkınması adına hemşerilerimizin, Ordu insanımızın ve gurbetteki hemşerilerimizin iyiliği ve mutluluğu için başlamış bir harekettir. Bizim sevgimiz bir çınar gibidir. Bu çınar kalkınma çınarı, bu çınar kardeşlik çınarı. İnşallah hepimiz kardeşliğimizi öne çıkaran birlikte, beraber yolculuğumuza bundan sonra da devam edeceğiz. Yeri gelecek kaldırım yapacağız. Yeri gelecek bu şehri tertemiz yapacağız. Yeri gelecek beraber ağlayacağız. Ama inşallah hep gelecek beraber güleceğiz. Bugün sınırımızda başlattığımız bu buluşma buradan sonra Ünye, Fatsa, Bolaman, Yalıköy, Medreseönü’ne, Perşembe’ye ve Altınordu İlçemize kadar devam edeceğiz. Bundan sonra sadece seçim öncesi değil inşallah 1 Nisan’dan sonra şaka değil gerçek olarak geleceğiz” dedi.

Kurbanları Kestirmedi

Şahin burada kendisi için getirtilen 3 kurbanlık hayvanın kesilmemesi talimatını vererek, “birini çocuk esirgeme kurumuna, birini el ele derneğine ve birini de Kuran kursuna verelim” dedi.

Ünye’den Altınordu’ya Hareket Etti

Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin konuşmasının ardından Ordu’nun sınırı Akçay’dan Ünye’ye hareket etti. Ünye’de kısa bir konuşma yapan Şahin daha sonra Fatsa’ya hareket etti. Şahin ile birlikte partili partisiz çok sayıda Ordulu araçlarıyla konvoy oluşturarak seçim otobüsünü takip etti.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-