eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR DEV MAÇTAN PUANSIZ DÖNÜYOR

ÜNYE 1957 SPOR DEV MAÇTAN PUANSIZ DÖNÜYOR
24 Şubat 2019 - 16:21

Bal Ligi 4 grup da Yozgat 1959 Spor ve Ünye 1957 spor karşı karşıya geldi. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta 19.Hafta dev bir maça sahne oldu.. Bir tarafta grupta 6.Haftadan itibaren zirveye ev sahipliği yapmış Yozgatspor 1959 FK, diğer tarafta da 5.Hafta’dan sonra zirvenin bir basamak gerisinde ikinci sıradan zirvenin en yakın takipçisi konumundaki Ünye 1957 Spor arasındaki amansız yarışta son raunt Bozok Stadı’nda oynandı..

Yozgat ‘ta şampiyonluğa oynayan iki takımın mücadelesinde gülen taraf ev sahibi takım oldu .

Pazar günü saat 14.00’te başlayan zorlu 90 dakikayı Kayseri Bölgesi hakemlerinden Ramazan Haymana yönetirken , yardımcılıklarını da Ahmet Çıtak ile Levent Yeşilyurt yaptı. Maçın 4.Hakemi ise Cem Eray Eşmekaya oldu.

Karşılaşmaya ev sahibi takım hızlı başladı

Maçın 23. Dk. Da  sol kanattan kullanılan köse vurusunda arka direkte topa yükselen  Hüseyin  durumu 1-0 yaptı.

İlk yarı Yozgat1959 sporun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Yozgatspor 1959 FK, karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başladı.

50.Dk. da Esosa topu ağlara gönderdi ,Durumu 2-0’a getirdi. 70 Dk.da  ceza sahası ön çizgisinde Iria’nın kullandığı serbest vuruşta topu kaleci tek hamlede kontrol edemedi. Dönen topu Hüseyin Çelik tamamladı maçta skor 3-0 geldi.Maçta başka gol olmayınca ev sahibi takım kendi saha ve seyircisi önünde grubun favori takımlarından Ünye 1957 spor’u 3-0 yenerek,şampiyonluk yolunda avantajlı duruma geldi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P