eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ŞAMPİYON HALTERCİLER KUYUMCU’YU ZİYARET ETTİ

ŞAMPİYON HALTERCİLER KUYUMCU’YU ZİYARET ETTİ
27 Şubat 2019 - 13:14

2018-2019 yılı Okul Sporları Gençler Türkiye Halter Şampiyonası bu yıl Kütahya’nın Simav ilçesinde gerçekleşti.

23-24 Şubat tarihinde Simav İlçe Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonaya, ikisi bayan biri erkek olmak üzere Ünye’den 3 sporcu katıldı.

Şampiyonada Ünyeli bayan sporculardan Melike ŞİMŞEK 81 kilogramda Türkiye ikincisi,  Nurten KUYUMCU 55 kilogramda Türkiye üçüncüsü olurken, erkeklerde ise 55 kilogramda Melih Can GÜNEY Türkiye şampiyonu oldu.

Başarılı sporcular ve Antrenörleri Cumali Tekin, sevinçlerini paylaşmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu’yu makamında ziyaret ettiler.

Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Aydın KUYUMCU sevincini şu sözlerle ifade etti;

“23-24 Şubatta Kütahya`da yapılan Gençler Bay ve Bayan Halter Şampiyonasına katılan iki bayan ve bir erkek olmak üzere 3 sporcumuz, hocalarımızın antrenman programları çalışması neticesinde Türkiye derecesi yapmıştır. Türkiye Şampiyonasında yapmış oldukları başarılarının gururunu ve sevincini bizlerle paylaşmak üzere Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzü ziyaret etmiştirler.  Sporcularımızın bu başarılarını İlçe Spor Müdürlüğü olarak tebrik ederim. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan yarışmalarda da bizleri gururlandıracaklarına gönülden inanıyorum. Bu sporcularımızın yetişmesine yardımcı olan ve destek veren İl Spor Müdürlüğümüz ve Ünye Kaymakamlığımıza da teşekkürler ediyorum.”

Halter Antrenörü Cumali TEKİN ise;

“Kütahya da yapılan okul sporları gençler Türkiye şampiyonasında iyi bir derece elde ettik. Bayanlarda 2 sporcumuzdan biri olan Melike ŞİMŞEK 81 kilogramla Türkiye ikincisi,  Nurten KUYUMCU ise 55 kilogramla Türkiye üçüncüsü oldu. Erkeklerde ise 55 kilogramla Melih Can GÜNEY Türkiye şampiyonu oldu. Çocukları bu başarılarından dolayı kutluyorum. Yaklaşık 3 senedir beraber çalışıyoruz. Sporcularımız çalışmalarına istikrarlı bir şekilde devam ediyorlar. Çok şükür ki çalışmalarının karşılığını almaya başladılar. Ve artık ilimize madalya getiriyorlar. Gittikleri şampiyonalarda ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ediyorlar. Bu derecelerinde dolayı sporcularımı tebrik ediyorum. İnşallah daha iyi şekilde ilçemizi ve ilimizi temsil etmeye devam edecekler.”  diye konuştu.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P