eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Bir İnsanı Yaşatmak Tüm İnsanları Yaşatmaktır”

“Bir İnsanı Yaşatmak Tüm İnsanları Yaşatmaktır”
28 Şubat 2019 - 15:57

Ordu PTT Başmüdürlüğü ile Sağlık İl Müdürlüğü tarafından bugün “Bir İnsanı Yaşatmak Tüm İnsanları Yaşatmaktır” ve “Yaşamak Güzel Yaşatmak ta” sloganıyla organ bağışı kampanyası düzenlendi.

Ordu PTT Başmüdürü Şinasi Duman’ın basın açıklaması şu şekilde;

“Dünya’da ve Türkiye’de organ bağışının yetersizliği nedeniyle toplumun bu konuda bilgilendirilmesi ve organ bağışına teşvik edilmesi, personellerimizin de buna katkı sağlaması amacıyla Ordu PTT Başmüdürlüğünce 28.02.2019 Perşembe günü Ordu Sağlık İl Müdürlüğü ile koordineli olarak “Bir İnsanı Yaşatmak Tüm İnsanları Yaşatmaktır” ve “Yaşamak Güzel Yaşatmak ta” sloganıyla organ bağışı kampanyası düzenlenmiştir.

Bu kapsamda PTT Başmüdürlüğü Hizmet Binası toplantı salonunda saat 09.00’da ordu Sağlık İl Müdürlüğü uzmanları tarafından konu hakkında konferans şeklinde bilgilendirme yapılarak organ bağışına istekli personellerin başvuruları alındı.

Program öğleden sonraki bölümünde ise 13.30-16.30 saatleri arasında Altınordu PTT Merkez Müdürlüğü müşteri salonunda stand vurularak konu hakkında bilgilendirme yapılarak organ bağışında bulunmak isteyenlerin talepleri alındı.

Ayrıca başmüdürlüğümüzce tüm merkezlere tebliğ yapılarak kampanyaya iştirak edemeyen personelimiz, aile bireyi ve diğer isteklilerin bilgileri istenerek kampanyaya iştirak ettirilmiştir.

Organ bağışı kampanyasına katılım sağlayan personelimiz, aile bireyleri ve müşterilerimiz ile kampanyanın gerçekleşmesinde emeği geçen başta Ordu Sağlık İl Müdürlüğü ilgililerine teşekkür eder, kampanyanın hayırlara vesile olmasını temenni ederim.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-